VOL A CANÀRIES

L’Igualada HC surt aquest divendres al migdia cap a Tenerife. Els jugadors estan convocats a la una del migdia. Un hora més tard, a les dues eran a l’aeroport del Prat per agafar una hora i mitja després un avió d’Air Europa que els portarà a Tenerife Nord. L’hora d’arribada prevista és un quart de set de la tarda, un quart de vuit hora catalana. L’expedició igualadina està formada pels jugadors del primer equip, amb Enric Torner inclós, i Joan Raja i Albert Lòpez del B. L’equip s’hostatjarà a l’Hotel Contemporaneo. L’endemà dissabte tècnic i jugadors faran una sessió especial de vídeo de 12 a 1 del migdia. Després de dinar, a les 4 de la tarda els arlequinats se n’aniran cap al Pancho Camurrias per enfrontar-se al Tenerife. El partit comença a 2/4 de 7 de la tarda hora d’aquí per demanda expresa de l’equip igualadí, amb arbitratge de Lopez i Veiga.  

Els d’Ivan Sanz lluitaran per poder treure un bon resultat després de 3 jornades poc productives en les quals s’ha enfrontat als 3 primers classificats.  El tècnic igualadí assegura que hauran de jugar amb "la mateixa intensitat, la mateixa concentració i la mateixa motivació que contra el líder, el Liceo. Respetem molt al Tenerife. El cap de setmana passat va estar a punt de donar la sorpresa a Sant Sadurní. El llistó ens el posem nosaltres i ens el posem molt alt. sempre. Sigui qui sigui el rival".

Per cert la novena jornada de la Ok LLiga té dos partit avançats a aquest divendres, tots dos molt interessants: El FC Barcelona-Vic  i el Reus-Lloret.   

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *