RETORN A L’ESTIU

L’Igualada HC espera a l’hotel de concentració l’hora del partit contra el Tenerife (2/4 de 7 hora catalana). L’expedició igualadina va arribar sense novetats ahir a la tarda. Les Canàries van rebre als igualadins amb una temperatura pràcticament estival que els va permetre tornar a la màniga curta just en un moment que a Catalunya hi està caient una onada de fred polar. Aquest relatiu retorn a l’estiu podria ser una metàfora climatològica del que pretenen els igualadins: tornar a la dinàmica de bons resultats que van marcar la pretemporada i després tot l’inici de la competició, abans dels 3 partits del Tormalet.

Els d’Ivan Sanz van sopar a l’hotel, al voltant de 2/4 de 10, i després van retirar a descansar. Aquest migdia, de 12 a 1, està programada una sessió de vídeo especial per acabar de repassar el joc dels txitxarerros. Després de dinar, a les 4 de la tarda, l’expedició es desplaçarà al Pancho Camurrias per disputar el partit corresponent la novena jornada que dirigiran Lopez i Veiga.

Per cert aquesta novena jornada de la Ol Lliga ja té dos resultats definitius: FC Barcelona 5 – Vic 1 i Reus 4 – Lloret 1. Mentrestant els altres dos equips sèniors de l’IHC tenen partits contra equips del Garraf. L’equip de Nacional Catalana visita la pista de Pins Vens per enfrontar-se al Sitges, mentre les noies del FONTANELLAS I MARTÍ IHC rebran diumenge a les Comes al Vilanova.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *