TERRITORI OK STARS

 

L’Igualada ha tancat ja els entrenaments de la setmana. Ara les Comes són ja només territori Ok Stars. Els igualadins han fet aquest dijous la darrera sessió de preparació abans de la festa de l’hoquei de dissabte. Els jugadors han treballat bàsicament situacions de partit. L’IHC tornarà a la feina dilluns i seguiran dimarts, dijius i divendres per preparar la visita de l’actual campió de la Copa Continental, el FC Barcelona. Els blaugranes semblen haver recuperat el nivell de sempre i seran un rival dificilíssim ja que no poden perdre ni un punt més si no volen dir adeu a una lliga que ja de per si força complicada. A banda hi haurà el record de la victòria dels igualadins al Palau Blaugrana ala primera volta, origen de tots els mals dels culers, i que segurament els capitalins voldran esborrar.

Per tant un clàssic amb tot els ingredients dels grans partits. Però això serà la setmana que vé. Abans 3 dels arlequinats, amb el mister Ivan Sanz al capdavant, tenen una altra cita, molt més lúdica.  Participar en el partit de les estrelles, una pausa en la competició oficial i a l’hora un reconeixement per la manera en com s’han elegit els participants, a partir de les votacions populars. De fet, com reconeixia el mig de l’IHC, Ferran Formatjé, participar-hi és tota una recompensa: "Si,fa molta il..lusió. És un premi poder estar amb els millors de la Ok Lliga. A a més poder-ho fer a casa, a les Comes".

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *