DISSABTE D’ESTRELLES

L’hoquei patins es concentra aquest dissabte a les Comes amb la celebració de la segona edició de l’Ok Stars. La festa de les estrelles tindrà una amplia representació igualadina: els jugadors Jaume Llaverola, Edu Fernàndez, Ferran Formatjé i Maria Diez i el tècnic Ivan Sanz. 

Mentrestant un altre jugador de l’IHC ha aconseguit un reconeixement al seu joc. El Màgic Navarro ha estat un dels 10 elegits pel Trofeu Solohockey al millor jugador de la lliga, un premi que ja arriba a la 4arta edició. Acompanyen Navarro en el Top Ten:  Marc Gual, del Reus, (el jugador més votat), Guillem Trabal (Reus),  Pablo Alvarez (Liceo), Jordi Bargalló (Liceo), Carles Grau (Vendrell), Titi Roca (Vic), Cristian Rodriguez (Vendrell), Reinaldo Garcia (FCB) i Jordi Ferrer (Vilanova).

La llista s’ha elaborat a partir de les votacions dels tècnics de la Ok Lliga més el vots de la premsa especialitzada (Catalunya Ràdio, TV3, Mundo Deportivo, Sport, DxT, La Opinión, El Dia, Reus 24, Canal Blau i Solohockey Net). Navarro ha ocupat finalment la novena plaça de la llista seleccionada. A partir d’ara els socis de Solohockey votaran els millors jugadors després de cada jornada de la lliga. Dues bones notícies, per tant, que tornen a situar a Igualada al centre de l’hoquei estatal. I aquest dissabte hi ha la primera oportunitat per gaudir-ho. Aquest és el calendari d’actes de l’OK Stars:

De 9 a 16h, torneig prebenjamí i benjamí.

A les 11:30h es presena el llibre de Paco González "El portero. Cuaderno de ejercicios".

A les 12h es fa un clínic titulat "La zona a l’hoquei patins actual", amb els ponents Alejandro Domínguez, tècnic del Reus, Lluís Del Riu, entrenador del Vilanova i Guillem Cabestany, mister del Vendrell.

A les 13h Taula rodona moderada per Carles Feriche i sorteig de la Copa de la Reina d’hoquei femení. 

17h OK STARS femení

Entremig dels dos partits es dipsuatarn les proves d’habilitats de l’ Ok Stars.

19h OK STARS masculí

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *