NOMÉS UN 33% DE SÈNIORS

De 3 només 1. En absència de partits dels primers equips masculí i femení l’actualitat esportiva sènior de l’IHC es concentrarà aquest dissabte en un únic partit, el que jugarà el Nacional Catalana, de fet el menys "sènior" de tots 3, ja que habitualment el formen diversos jugadors que encara són júniors o fins i tot juvenils. Els d’Alexis Castro juguen contra un altre filial, el GEiEG B en partit que començarà a 2/4 de 9 al Complex Esportiu de Sant Narcís. Les noies de Pirri que s’enfrontaran al Bigues i Riells no tornaran a jugar fins el dia 11 de març contra l’Arenys de Munt al Pavelló de les Comes.  

Mentrestant aquest divendres s’ha definit la segona semifinal de la Copa del Rei. De fet s’han confirmat els pronòstics i la disputaran els dos caps de sèrie Reus (que ha guanyat per 6 a 3 al Noia) i Vic (que s’ha desfet del Vendrell per un ajustat 3 a 2 ). L’altra semifinal la jugaran FC Barcelona i Liceo.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *