REACCIONS AL TOURMALET -2

MARC MÀGIC NAVARRO
 
Hagués preferit un inici no tant fort, però és el de sempre, si surts d’aquestes tres primeres jornades amb un quants punts pots sortir molt reforçat. A part del tòpic de sempre, aquell que ” hem de jugar amb tothom”. Però si pugués escollir no hauria triat aquest inici. Hem de treballar molt fort a la pretemporada, ja que la manera com comences la lliga és molt important anímicament i et pot donar un plus de confiança.
 
RAÜL PELICANO
“Bé. Els primers partits: Reus, Liceo I Barça no ens han de preocupar. Crec que l’important d’aquests primers partits serà la nostra preparació física. Peqrue com a equip no tenim res a envejar als caps de sèrie”.
 
TON BALIU
 ” Reus. Liceo, Barça… Els 3 grans als 3 primers partits no és mai massa agradable de trobar-s’ho, però s’han de jugar tots els partits i si volem arribar lluny aquests també s’han de gunayar.
 
 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *