REACCIONS AL TOURMALET-3

 

ROGER ROCASALBAS

“Bé, la veritat és que espanta una mica aquest inici però crec que si treiem bons resultats en podem sortir molt reforçats. També servirà per veure en quin estat de forma estem i per corregir els errors amb major rapidesa ja que aquets equips accentuen les teves debilitats”

ROGER FERNÀNDEZ

” Bé, referent a l’inici de lliga no el considero el millor que ens podia haver tocat per començar, pero és el que és i sha d’afrontar. Aquest inici ens requerirà estar apunt físicament, però crec que serà mes important la preparació metal amb la que aconseguirem afrontar aquest primers partits. Pots ser un bon test inicial per nosaltres…

CESC MONCLÚS

“Començem forts i penso que ens pot anar bé per potenciar la pretemporada. Començar amb els 3 forts ens marcarà l’inici de temporada. Tot i així el més important és la nostra pròpia feina”.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *