I ARA LI TOCA AL B

Aquest dissabte l’Igualada B coneixerà els seus primers rivals per la pròxima edició de la lliga de la Primera Nacional Catalana. El sorteig es farà a la seu nacional de la FECAPA al carrer Mallorca de Barcelona, a partir de les 11 del matí.  De fet serà un matí intens perque s’elaboraran també totes les competicions de les lligues catalanes d’hoquei (Nacional catalana, Primera i Segona Catalana) i tant en categoria masculina com femenina.

El nou IHC B que dirigirà Joan Doncel, el Xino, tindrà el repte de repetir (o millorar) la bona classificació aconseguida aquesta passada temporada en la qual no es va patir en cap moment per la permanència. Els arlequinats van quedar en una meritòria setena posició amb 45 punts (14 victòries, 3 empats i 13 derrotes). Ara, amb un equip encara més jove, amb participació de les noves fornades de les Comes, especialment els júniors que van meravellar a Amposta, la missió serà encara més complicada però alhora emocionant i engrescadora.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *