JUNEDA. PRIMER RIVAL DEL B.

L’Igualada B debutarà a la Primera Nacional Catalana a casa contra el Juneda, un equip que acaba d’aconseguir l’ascens. El partit es jugarà el 25 de setembre. El nou entrenador del segon equip de l’IHC, Joan Doncel, ha valorat aquest inici de competició a través de la mevaweb.
D’entrada amb una impressió més general
:
“És un tòpic però s’ha de jugar contra tots. I si alguna cosa té la Nacional Catalana és que és la categoria més igualada , per tant l’ordre dels partits no és molt important”. Després “el Xino” ha analitzat ja directament el primer rival: “Començem contra el
Juneda, un recent ascendit. Bon equip que fa uns anys que juguen junts
“.
Serà a més un rival del que en tindran una referència directa immillorable: “Casualment la setmana passada vam tancar que aniriem
a la seva presentació la setmana abans que començi la lliga. Així que podrem veure a quin nivell estem.”

L’IHC B per tant ja té l’horitzó definit: “Ara toca acabar de gaudir d’aquests 15 dies que ens queden de vacances per posar-nos a treballar el dia 16″. Aquell dia Doncel tindrà a la plantilla un magnífic “reforç“. Joan Muntané ha apostat per l’Igualada i ha confirmat que es queda al club. D’aquesta manera un dels millors jugadors del planter (i que aquesta temporada ha disposat de minuts amb el primer equip que
ha aprofitat amb nota molt alta) podrà ser un dels fonaments de l’equip de cara a aquesta pròxima temporada que es presenta molt dura.

Per cert, aquest dissabte també s’ha fet el sorteig de totes les categories de l’hoquei català, tret dels veterans. Per veure cadascuna de les categories podeu clikar en el web de la Fecapa:  http://www.fecapa.cat/sub_menu.asp?territorial=Federació

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *