I SANZ: HEM DE SER CAPAÇOS DE JUGAR TOTS 50 MINUTS A UN RITME ALT

Foto O. Sebrià

P- Conclusions de dissabte, Ivan?

I.SANZ- És difícil. Per una part és obvi que ens va faltar precisió, frescura, xispa física i mental… però és normal a aquestes alçades, no estic gens preocupat. És cert que ens vam trobar un rival que va preparar elpartit molt bé, que es va tancar bé al darrere i que va tenir posessions llargues. I nosaltres, en aquest moment,encara no estem preparats per jugar partits tan tàctics. Però penso que ho vam intentar i
està bé. Potser l’únic però (i ja ho vam comentar)  és que a la primera part ens
vam desconectar… després d’uns 15 minuts molt bons i quan ja teníem el rival
desgastat i mig groggy, ens vam relaxar i els vam deixar entrar en el partit.
Fins i tot es van posar per davant i van jugar encara més còmodes. Així la segona part tot va ser més difícil perque físicament encara no estàs bé, perque falta precissió… i és el que vam parlar. Tenim una plantilla bastant llarga i amb recursos, amb gent físicament forta i hem de ser capaços d’estar 50 minuts a
un ritme alt i això ens donarà molts partits que podrem guanyar per desgast del
rival i no hem de caure en l’error de deixar-nos anar.

P- Millor que passi ara.

I.SANZ- És clar. Per això estan les pretemporades. Està molt bé jugar aquests partits, que els rivals et posen en dificultats, fins i tot està bé que algunes coses no surtin tant bé i no guanyis perque a vegades ajuda a conscienciar més. Si dissabte acabem marcant 2 gols més potser relativitzariem el que va passar… i la realitat és que si hagués estat un partit de lliga se’ns haurien escapat dos punts. és bó que ens passin com més coses millor per prendre consciència i

 

P- El millor, el partidàs de Roger Fernàndez. Tu ja el coneixes molt bé però ja el prikmer dia s’ha posat la gent a la butxaca.

 

I.SANZ- Si, és important que fes un bon partit. Per ell perque agafi confiança i perque en ser un perfil més desconegut és bó que la gent l’hagi vist i hagi vist que tenim porter i perque agafi confiança en l’equip. Com dius jo el conec i estic molt tranquil… però per la seva confiança i perque la gent d’Igualada confii en el seu porter i l’equip se senti bé el que va passar va ser molt bó. Però ja us acostumareu
perque serà el normal.

 

P- El partit va donar fins i tot per veure juntes les Torres Bessones. L’equip dona per moltes combinacions …

 

I.SANZ- La veritat és que la idea de dissabte era repartir molt els minuts, que tothom tingués un bon número de minuts, no massa excessius per no carregar massa ni pocs per no perdre confiança, entre 28 i 30 minuts. L’equip té jugadors molt versàtils i jugaran tots molts minuts. Podem tenir diferents perfils: un equip fort físicament, un equip de remat exterior, un equip per apretar, un equip amb gent ràpida, petita i hàbil… I a ells dos els hem de donar temps. Venen de dos equips diferents, amb filosofies diferents i s’han d’anar adaptant. Estan treballant amb bones sensacions però encara els falta.

 

P- Treball d’aquesta setmana?

 

I.SANZ- Bé. Tenim dos dies de descans (ahir diumenge i avui dilluns). Entrenarem de dimarts a divendres i dissabte tenim partit contra el Vendrell. Intentarem donar-li ja una mica més de qualitat a tot. A nivell físic tenir una mica més de xispa, a nivell de joc hauríem de començar a pulir els detalls, corregir cosetes, una mica… seguir
avançant.

 

BIGUES 4 – FONTANELLAS I MARTÍ IHC 1. PRIMER AMISTÓS

 

Tot i la derrota l’IHC ha transmés bones sensacions, especialment si tenim en compte que hi ha tres jugadores que encara no han pugut entrenar amb la resta de companyes ni un sol dia. I són 3 jugadores fonamentals per l’equip, la Marta Soler, la Maria Díez i la Teresa Bernadas que estan pre-seleccionades amb la selecció espanyola. El gol igualadi ha arribat quasi al final del partit. L’ha fet la Marta Soler culminant una jugada perfecta de l’equip igualadí. De fet a les arlequinades bàsicament els ha faltat encert de cara a gol, la finezza en la
finalització de les jugades que arribarà a mesura que es vagin acumulant minuts de preparació.

 

Pel FONTANELLAS I MARTÍ IHC han jugat: Teresa Bernadas, Maria Díez, Raquel Bernadas, Laura Salvador i Aida Vera, equip inicial. Marta Soler, Elba Garreta, Judith Baldris i Cristina Garcia (p)

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *