R. FERNÀNDEZ. ELS ALTS TAPEN MÉS. ELS QUE SOM MÉS PETITS HEM DE SER MÉS RÀPIDS

Foto J. Ceballos

Els jugadors de l’Igualada HC tornen a la feina aquest dimarts després de dos dieds de
descans. L’objectiu, doble: seguir carregant bateries físiques per aguantar tota la intensitat de la competició quan acabi arribant. I segon, anar processant i assimilant tots els conceptes tàctics que el cos tècnic preten posar en pràctica aquesta temporada. Hi ha, però, una fita segurament me´s modesta però igualment bàsica: fer-ho millor que dissabte contra l’Alcobendas. Un propòsit difícil d’aconseguir per Roger Fernàndez que en el primer partit davant de l’afició va signar una actuació gairebé perfecta.

P- Roger, bona targeta de presentació, amb un gran partit dissabte.

R. FERNÀNDEZ- Si. Jo també tenia moltes ganes de poder jugar, de provar-me, de provar la pista jugant a l’Igualada i d’agafar les primeres sensacions. I força content, força content.

P- Home, vas fer un molt bon partit.

R.FERNÀNDEZ- Si. Va ser un partit no pas fàcil. La primera part potser més perquè no em van arribar tant, però, a la segona van arribar més i ja està bé per anagar agafant sensacions, per conèixer els companys, i poc a poquet.

P- Per algú que arriba nou està bé que els primer contactes amb l’afició siguin positius,
no?

R.FERNÀNDEZ- Si, la veritat és que si, encara en ser el principi sempre és difícil perque tenim molta càrrega de tota la setmana i costa estar fresc. Però jo me’n vaig anar content i amb bones sensacions. És un passet me´s per arribar a l’inici de la lliga.

P- Tu que veus a l’equip des de la porteria, vam tenir moments bons i altres de baixar una mica no?

R.FERNÀNDEZ- Si. És normal. Ara és molt difícil mantenir el 100 per 100 durant tot el partit. Per això que et deia perque portem des de dilluns entrenant a un riotme molt alt i al sisé dia les forces fallen una mica. Potser afluixes una mica i després hi tornes. Aquestes són els errades que es veuen. Però això no ens ha de preocupar perque al final de la pretemporada estarem perfectes i esperem no cometre errors.

P- Última. Quina plasticitat que tenen les teves aturades!. Sembla que les haguessis
treballat perque fossin boniques, a més de bones.

R.FERNÀNDEZ- Bé, una mica és la meva manera de parar. En ser petit és important que em pugui moure bé i ser àgil, perque els jugadors a aquest nivell són molt ràpids… Un són molt alts i tapen més i altres som més petits i som una mica més ràpids.

 

LES COMES. ESCOLA D’HOQUEI

 

Que el pavelló de les Comes és una escola de jugadors d’hoquei és una realitat constatable des de fa més de dues dècades. La llista de jugadors que han sortit deI planter així ho demostra. I l’IHC vol que la “producció” no s’aturi. Per això ja estan obertes les inscripcions de l’Escola de Patinatge i Iniciació a l’Hoquei Patins. L’Escola és per a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys i es farà cada dissabte al mat´ñi a partir de l’1 d’Octubre.

Patinatge artístic: Iniciació al Patinatge Iniciació a l’Hoquei
Patins

Dissabtes: 10:00-11:00h

Nascuts/des: 2004/2006

Dissabtes
11:00-12:00h

Nascuts/des a
partir del 2008

Dissabtes:
12:00 a 13:00h

Nascuts/des del
2004 al 2006

 

 

Per a inscripcions: Patronat Municipal d’Esports (Pavelló de Les Comes). Tel.: 93 805 42
10

Per a més informació: 93 804 42 57 / 620 855 047 (Marta Soler)

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *