FORMATJÉ: HEM D’APRENDRE A SORTIR MÉS ENDOLLATS I JUGAR A FONS

L’IHC ha començat ja la tercera setmana de preparació, amb el partit de dissabte contra el Vendrell, el primer de la Copa Esports Penedès, en l’horitzó. (un Vendrell, per cert, que acaba de guanyar a l’actual campió de lliga, el Reus, per 8 a 4). En relació a l’enfrontament contra l’Alcobendas un dels objectius ha de ser millorar l’efectivitat de cara a porta. I en això Ferran Formatjé, màxim golejador de l’equip la temporada passada, hi tindrà molt a dir.
De moment contra els madrilenys va firmar l’únic gol arlequinat. Només n’hi va haver un però va ser espectacular

P- Dissabte, partit per treure conclusions i seguir.

FORMATJÉ- Si. Són partits complicats. I sempre jugar a casa amb l’Igualada exigeix molt, sempre s’ha de guanyar i més si és contra un equip de primera… però bé, les sensacions són bones. Poc a poc anem agafant ritme i cada vegada juguem millor.

P- Som on som, en pretemporada… però ja firmarien que tot l’any les FD et sortissin igual de perfectes.

FORMATJÉ- Ah si!. La veritat és que mica en mica em vaig trobant millor i vaig agafant més confiança. Vas agafant el ritme de l’any passat de cara a porteria. L’únic que hem d’ajustar més perque dissabte van fallar una mica.

P- De fet hi va haver algún moment que va semblar que l’equip es desconectava.

FORMATJÉ- Si. Vam fer una mica de baixada, però també és normal. Quan surt de la banqueta, surts més fred … a més aquest any hem de rotar molt més i d’hem d’apendre a sortir més endollats i jugar el que ens toqui a fons.

P- Ferran 1ª versió, bon any. Ferran 2ª versió, magnífic. Ferran, tercer any?

FORMATJÉ- Doncs ha de fer un boom i entre tots plegats portar l’Igualada on
es mereix.

 

VOLTREGÀ 1 – IHC JÚNIOR 5. GRANS!

L’equip júnior de l’IHC va confirmar les grans esperances que hi ha dipositades en aquesta generació amb una victòria sensacional a Sant Hipòlit davant d’un Voltregà, actual subcampìó de la categoria. De fet els osonencs es van avançar en el marcador (amb una falta a la de l’àrea i després d’una sèrie de rebots) però aquí es va acabar la seva producció golejadora. Els igualadins van apretar encara més, van anar entrant cada cop més dins del partit i van aconseguir donar-li la volta al marcador abans d’arribar al descans (1 a 2). A la segona part els igualadins van
aprofitar una superioritat per una expulsió (no van marcar de FD) per augmentar i diferències. Faltant 5 minuts el Voltregà va fer pressió a tota la pista i l’IHC va acabar de sentenciar a la contra.

 

Per l’IHC van jugar: Isaac Larios, Aleix Vera, Pep Vilaseca, Oriol Garrido, Eric Vives, Edgar Peralta, Diego Toro, Francesc Fontanellas i David Carles.
Gols: Pep Vilaseca (1), Oriol Garrido (1), Aleix Vera (1) i David Carles (2)

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *