ROCASALBAS: DURANT BONA PART DE DISSABTE L’EQUIP VA TENIR ACTITUD. DANI: TENIM JUGADORS MOLT DIFERENTS. AIXÒ ÉS UN AVENTATGE

Els jugadors de l`’Igualada han fet aquest dimecres el segon entrenament de la setmana. Els arlequinats han treballat bàsicament 4X4 (demà tenen  sessió de vídeo, a banda de l’entrenament). Una de les notícies destacades va ser per la meitat d’això. Per dos jugadors. Dos dels nous.  Els últims 6 minuts de partit Ivan Sanz va decidir jugar amb les Torres Bessones a pista, Dani i Rocasalbas, cosa que li va donar
embergadura a l’equip en l’intent d’acabar desempatant contra els madrilenys de l’Alcobendas. Tot i que no es va acabar aconseguint l’experiència va quedar anotada en la pissarra dels misters. Avui parlem precisament amb les Torres.

P- Roger, som en pretemporada. Toca treballar i anar creixent.

ROCASALBAS- Si, si ja ho has dit tu. Ara és per anar treballant mica en mica, anar resolent els errors … i sobre tot el que és important és que l’equip tingui actitud. I jo crec que gran part del partit de dissabte en vam tenir. Per tant hem d’estar satisfets. Estem al començament de la pretemporada i hem d’anar evolucionant cosa que l’equip farà sense cap problema.

P- Segurament sembla que a tu se’t pugui demanar una integració més ràpida perque coneixes al tècnic i a bona part dels jugadors, però no podem oblidar que portes poc tenps aquí, no?

ROCASALBAS- Si. A vegades peques de de fer-ho bé, amb ganes de demostrar, però hi ha petites dificultats. Conec l’entrenador, conec els companys, i poc a poc em vaig integrant. Si que és veritat que a vegades em trobo desubicat en algunes situacions en pista. Però crec que és un sistema que és molt bó pel meu joc i crec que m’adaptaré sense cap tipus de problema.

P- La gent té moltes ganes de veure un gran Rocasalbas aquí.

ROCASALBAS- I jo també en tinc moltes, vull agafar ràpid una bona forma.

P- I tu Dani, com et vas trobant?

DANI- Les sensacions són bones. Dins que estem acumulant càrrega d’entrenaments i tot… I l’adaptació…  És evident que jugant amb jugadors com els que hi ha aquí a Igualada és més fàcil. Però si, són coses diferents… Venia d’un equip que juga molt diferent però poc a poc hem d’anar agafant els mecanismes del joc i poc a poc hi anirem entrant.

P- És realment dífícil canviar de sistema de joc?

DANI- Si, bé. És diferent. Quan portes temps en un lloc acabes agafant els mecanismes d’un company, fa coses que repeteix més que unes altres i això ho acabes coneixent. I aleshores arribes aquí amb companys nous, amb perfils de jugadors molt diferents, cosa que de fet és un aventatge que tenim aquest any . És una virtut … quan ho domines. Intentarem agafar-ho quan abans millor i així treure-li profit. Sobre tot en atac.

P-. Tu que hi entens i ho veus des de dins…que pot fer aquest equip?

DANI- Home. Des de dins que ho veiem cada dia les sensacions són molt bones. Hi ha un perfil de jugadors molt diferent, amb moltes qualitats. Hem de seguir treballant i intentant crèixer com a equip, com a grup i les coses sortiran bé segur.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *