CURT PERÒ INTENS

Segon entrenament de la setmana de l’Igualada HC. Una sessió curta però intensa en paraules del segon entrenador i preparador físic del club, Francesc Monclús. De fet els jugadors han fet una part de treball físic i després han disputat un partit. Aquest dijous els d’Ivan Sanz tancaran la primera de les dues setmanes de que disposen per preparar el decisiu partit contra el Calafell on s’hi juguen l’accés a la fase final de la Copa del rei.

Precisament avui s’ha informat que el pròxim dimarts 7 de febrer es farà el sorteig de la copa que s’ha de celebrar a Vic de l’1 al 4 de marc. Els partits es disputaran al pavelló del Castell d’en Planes, inagurat ara fa 3 anys i on s’hi va disputar la Copa Amèrica d’hoquei.

De moment  ja estan classificats per aquesta copa 2012 el FC Barcelona, Liceo i Noia per classificació i el Vic com a organitzador. Les altres 4 places se les disputen 6 equips: Blanes, Igualada i Vendrell (tots 3 amb 18 punts), Reus amb 17 (i 1 partit menys), Shum amb 16 i Vilanova amb 15 (i també un partit menys). Els partits que decidiran els altres 4 participants són el Calafell-Vilanova i Reus-Monjos de la jornada número 12 i l’Igualada-Calafell, Blanes-Voltregà, Alcoi-Vendrell, Vic-Shum i Vilanova-Reus de la darrera jornada de la primera volta.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *