MÀGIC NAVARRO: HA ESTAT UNA SETMANA MOLT INTENSA PERÒ ENS ANIRÀ MOLT BÉ PER UN FEBRER DECISIU

Foto du Journal du Pays Yonnais

Els jugadors de l’Igualada HC han han tancat setmana en un dijous. Els d’Ivan Sanz han fet la tercera sessió de preparació, destinada, com totes les altres, a afrontar amb garanties l’últim partit de la primera volta a les Comes on s’hi juguen l’accés a la Copa del Rei. Han estat 3 entrenaments molt bons, plens d’intensitat per aprofitar al màxim l’aturada de la competició. Ara els jugadors (tret del Màgic Navarro) tindran 3 dies de descans. La setmana entrant acabaran de carregar bateries per preparar un mes de febrer totalment decisiu.

La festa de l’Ok Stars, que es desenvoluparà demà a Blanes,  ha aturat les dues Ok Lligues (la masculina i la femenina) i no hi haurà per tant partits dels dos primers equips (si que jugarà el B que dissabte jugarà a a Júneda . També juguen els júniors,. però ja avui. Els de Joan Doncel es desplaçen en aquesta ocasió a Setmenat.

Marc Navarro i les jugadores del FONTANELLAS I MARTÍ IHC Marta Soler, Maria Diez i Teresa Bernadas seran per tant els embaixadors del club en aquesta tercera edició de l’OkStars). Precisament hem parlat amb el Màgic del partit de les estrelles i també de la feina que estan fent, ell i els seus companys, per intentar assegurar el passaport per la Copa i per tenir un nivell alt de competitivitat en un mes, el de febrer, que decideix les dinàmiques de tota una temporada.

 P- Que tal això de ser la imatge de l’IHC, junt amb la Marta, la Maria i la Teresa,  en un esdeveniment amb tanta potència mediàtica com aquest?

NAVARRO- Home, estic molt content de poder participar en una festa de l’hoquei com és l’OkStars i de poder representar-hi  a l’Igualada HC.

P- Serà el final d’una setmana intensa en la qual ja heu començat a preparar el partit decisiu contra el Calafell.

NAVARRO- Si. Aquesta setmana hem treballat pensant ja en aquest partit contra el Calafell. Ha estat una setmana molt intensa que ens anirà molt bé per afrontar el próxim mes de competició que és on ens juguem gran part de la temporada.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *