1000 QUILÒMETRES -2

Cronica 2.
2/4 de 6, hora del vídeo.

Abans d´això, hem arribat a l´hotel “Avenida” i ens hem instal.lat a les nostres respectives habitacions. A les dues hem baixat a dinar. Amanida, spaguettis i bistec que ens ajudarà a agafar forces per intentar vèncer a les 20:00 a Riazor al 2n classificat de l’OK lliga,el Coinasa Liceo. Tal i com ja he dit abans,ara toca sessió de video després d’haver pogut descansar 2 hores, i acte seguit ja enfilarem cap al pavelló. Ja es respira ambient de partit, a les 20:00 tots a punt. Podeu seguir el partit en directe per Ràdio Igualada, al 103.2 de la FM.


Seguiré informant.


Jordi Plans

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *