LICEO 5 – IGUALADA HC 2. AMB OPCIONS FINS AL FINAL

Foto Jordi Plans

L’Igualada se n’ha anat sense punts de Riazor després d’un molt bon partit que no ha tingut recompesa entre d’altres coses perque els locals han aprofitat millor les seves oportunitats. La primera part dels arlequinats ha estat magnífica (de fet Ton Baliu ha posat per davant l’IHC que han arribat a llençar dues boles al pal). I a la segona han aguantat amb una mínima diferència en contra fins als últims 7 minuts quan dos gols gairebé seguits dels herculins han acabat trencant el partit. D’aquesta manera als d’Ivan Sanz se’ls ha escapat una magnífica opció de treure un resultat positiu en una pista habitualment inacessible.

MARCADOR CURT

L’Igualada podria haver traduit en més d’un gol la seva bona actuaciói en els primers 25 minuts. El Ton, cada cop més determinant, ha fet el 0 a 1 culminant una contra amb el Ferran amb assistència final al segon pal. Amb el 0 a 1 l’IHC ha enviat una bola al pal que podria haver suposat el 0 a 2. En canvi molt ràpidament el Liceo ha refet el marcador amb un gol d’Eduard Lamas, que avui ha agafat el relleu del seu germà Josep a l’hora de fer gols. L’1 a 1 s’ha mantingut durant 10 minuts fins que Toni Pèrez ha caçat una bola penjada al segon pal per posar per davant al Liceo. Amb el 2 a 1 tots dos equips podrien haver canviat el marcador. El Liceo amb un penal que ha aturat Roger Fernàndez i l’IHC amb un segon llençament al pal. Ni el Màgic Navarro ni Ferran Formatjé han pogut doncs sumar un gol al que havia aconseguit Baliu.

2 GOLS EN 2 MINUTS

El 2 a 1 tampoc no s’ha mogut durant 18 minuts de la segona meitat. El gol s’ensumava a les dues àrees i el Liceo jugava amb foc amb la novena falta d’equip (de tota manera el 9 s’ha quedat clavat en el marcador durant 14 minuts fins que ha arribat la desena, i la FD conseqüent, a falta de només 28 segons per acabar el partit i ja amb tot decidit). El Liceo ha tingut l’encert de fer dos gols en dos minuts que han posat el partit molt costa amunt. Primer Toni Pètrez d’un remat exterior molt ràpid i després Sergi Miras amb un revers des de la frontal de l’àrea.

El 4 a 1 no ha enfonsat els ànims dels igualadins que han reduit diferències 54 segons després quan l’Edu ha aprofitat una penjada del Ton també al segon pal. Amb dos gols de desaventatge per recuperar els arlequinats s’han llençat a l’atac i el Liceo ho ha aprofitat per sentenciar amb una contra que ha acabat un altre cop Eduard Lamas. Amb el partit ja dfecidit ha arribat la desena falta del Liceo, però Pelicano ha enviat la FD al pal (el tercer). D’aquesta manera l’IHC torna de Galicia sense punts i amb la derrota més amplia de tota la temporada (tot i haver fet realment un bon partit sense encert). I és que en aquesta ocasió els “pistolers” s’han imposat a la muralla.

LICEO 5 (2/3) Melian, J. Lamas, E. Lamas (2), J.Bargalló i Barreiros, equip inicial. Pascual, Miras (1), T. Pèrez (2).

IGUALADA HC 2 (1/1) R. Fernàndez, Formatjé, Baliu (12), Navarro i Edu (1), equip inicial. Pelicano, Rocasalbas. Larios i Garreta.

GOLS: 0-1 Ton Baliu (m 4.56), 1-1 E. Lamas (m 6), 2-1 Perez (m 16). SEGONA PART. 3-1 Perez (m 18), 4-1 Miras (m 19.43), 4-2 Edu (m 20.23), 5-2 E. Lamas (m 24).

INCIDÈNCIES: L’IHC ha tingut l’absència de Dani Rodriguez que s’ha hagut de quedar a Catalunya per un problema familiar. En el seu lloc ha entrat a la convocatòria el jove del planter Nil Garreta. L’IHC ha acabat el partit amb només 7 faltes d’equip i el Liceo, com ja ha quedat dit, amb 10. L’expedició igualadina torna a casa aquest diumenge a 2/4 d’11 del matí.

Mentrestant l’equip júnior juga aquest diumnege a la tarda a les Comes contra el potent Tordera.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *