SETMANA DOBLE ABANS DE LA VISITA DEL LÍDER A LES COMES

L’IHC comença una altra setmana doble. 15 dies que serviran per preparar la visita del líder, el FC Barcelona,  a les Comes (diumenge 11 de març). La celebració de la Copa a Vilanova dona l’oportunitat d’intentar perfeccionar al màxim l’estratègia per intentar que els cvapitalins perdin el seu primer partit de la temporada a l’Ok Lliga. Sigui quina sigui l’estratègia haurà de seguir el camí dels últims partits. També del que es va jugar dissabte a Riazor on tret del resultat la resta (joc, defensa… compromís, tot menys l’efectivitat) va deixar molt bones sensacions.

 Mentrestant el partit de júniors que havien de disputar aquest diumenge l’IHC i el Tordera no s’ha arribat a jugar. L’equip del Maresme s’ha quedat sense porters (Gerard Camps està lesionat i el porter juvenil que podia ocupar el seu lloc el van expulsar dissabte amb una targeta vermella). De moment el partit, un dels més interessant de la jornada en la categoria, ha quedat ajornat. Tots dos equips busacarn i proposaran una data més endavant.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *