DISSABTE D’OVERBOOKING

L’Igualada té un autèntic tour de force aquest dissabte. Els 3 equips sèniors (o semi-sènior com el B amb tots els jugadors del planter) juguen avui i ho fan amb poc marge de temps. Fins al punt que si hi hagués algú que volgués veure els 3 partits ho tindria realment molt complicat, per no dir impossible.

El primer equip s’estrena al pavelló de l’Avinguda de cal Rubio als Monjos (2/4 de 9). Els d’Ivan Sanz intentaran complir amb el seu propòsit de jugar sempre com ho van fer contra el Barça ara fa dues setmanes sigui quin sigui el rival (el lider o el cuer) i sigui on sigui el partit (en aquest cas sobre parquet). El partit serà molt complicat perque els locals busquen la primera victòria de la temporada a casa i en les últimes setmanes han protagonitzat bon partits.

Á la mateixa hora que el sènior masculí el PETROMIRALLES IHC B jugarà a Cerdanyola en un partit que podria donar uns punts gairebé decisius en la lluita per la permanència. Finalment eL FONTANELLAS I MARTÍ IHC femení visita la pista del segon classificat, el Girona en el partit més matiner de la jornada, a les 7 de la tarda).

MÉS ELOGIS DE BORREGAN

Tot i l’enèssima derrota del FC Barcelona a les Comes, el capità blaugrana Alberto Borregan segueix enviant floretes a l’Igualada HC. Entrevistat en el programa ADN Barça de BarçaTV,  Borregan ha exhibit sentit de l’humor per reconèixer els problemes que tenen quan visiten les Comes i ha tornat a tenir paraules d’elogi pels arlequinats:  “Sempre perdem a les Comes”, ha dit en un moment de la conversa  un Borregan que just aquesta setmana ha celebrat els seus 18 anys al primer equip blaugrana. I després ha tirat d’ironia: És per no perdre la tradició. Beto Borregan ha reconegut que sempre li ha agradat el bon joc dels igualadins i ha recordat el seu pronòstic d’ara fa dues temporades: Són un molt bon equip. Jove que patina molt. De fet fa unes tenporades vaig dir que serien candidats al títol i no vaig encertar. Però tot i això se l’ha tornat a jugar pels de Sanz: Ho torno a dir. És un equip que hauria d’estar més amunt en la classificació.

Borregan, tota una institució de l’hoquei català, rival com pocs dins de la pista, però sempre generós amb l’IHC fora d’ella.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *