MONJOS 5 – IGUALADA HC 9. FESTIVAL DE GOLS

14 gols s’han vist al pavelló de l’avinguda de Cal Rubio en el resultat més ampli de l’IHC de tota la temporada. Això en un partit jugat sense el control habitual per part dels arlequinats ( que tot i això han tingut més posessió que el rival). I de gols n’hi podrien haver hagut més perque Roger Fernàndez, un altre cop pletòric, ha aturat 3 FD i 2 penals).

A la primera part els arlequinats han hagut d’anar igualant els aventatges que agafeven els locals, molt ben dirigits com sempre per l’ex-Dream Team, David Càceres, en la recerca de la seva primera victòria a casa a l’Ok Lliga. A la segona, en canvi, el partit s’ha trencat amb una doble FD de Roger Rocasalbas (de fet ha acabat firmant un hat trick, els 3 des del punt de falta directa). I a partir d’aquí l’efectivitat dels d’Ivan Sanz ha acabat imposant-se. A banda dels 3 punts, l’altra notícia destacada del partit ha estat el retorn de Ton Baliu que ha jugat 18 minuts (8 a la primera meitat i 10 a la segona) i ha marcat un gol.

A REMOLC

L’IHC s’ha passat tota la primera meitat remuntant els gols amb que s’anava avançat l’equip dels Monjos. Al minut 6, el tercer màxim golejador de la categoria, David Ros, ha fet l’ 1 a 0 amb un remat prop del pal. El Màgic Navarro ha refet la igualada 1 minut després amb una jugada de murri per darrera de la porteria, acabada al primer pal. La seqüència (els Monjos s’avançen, els arlequinats empaten) s’ha repetit dos cops més. Primer Borja Ferrer recull un rebuig del Roger a un remat exterior i marca el 2 a 1. Encara més ràpid que el primer empat, l’Igualada torna a equilibrar el marcador. Ferran Formatjé rep un serfvei de falta i aixeca la bola al primer pal. I finalment tercer i últim aventatge local. Borja torna a marcar i Rocasalbas demostra la seva efectivitat a pilota aturada transformant una FD (la primera de les 3 que ha marcat) per una blava pel mateix Borja per protestar. En els últims dos minuts l’altre Roger s’ha afegit a l’exhibició, aquest cop des de la porteria aturant un penal per peus (on s’hauran de posar els patins per evitar que les boles s’hi estabellin?) i una FD per 10 faltes d’equip. Tot això en 30 segons. Des de la porteria Roger Fernàndez havia salvat el 3 a 3 amb que els dos equips se n’han anat als vestidors.

TRENCANT PARTITS A PILOTA ATURADA

De Roger a Roger. El Rocky ha agafat el protagonisme a l’inici de la segona part i ha clavat 2 FD en 5 minuts (una per 10 faltes, l’altra per blava directa en impedir una contra molt clara). L’alegria ha estat efimera perque només 10 segons més tard els Monjos han reduit diferències (gol de Sebas Moreno amb una arrossegada al primer pal) aprofitant una superioritat per blava a Pelicano per protestar.

Però l’IHC s’havia aficionat als gols de 2 en 2. I en 26 segons ha augmentat la diferència a 3 gols. El 4 a 6 l’ha fet Navarro amb una jugada per darrera de la porteria sorprenent al porter i el 4 a 7 Ton Baliu culminant una magnífica contra amb l’Edu  i el Ferran. Aquí s’ha acabat la resistència del Monjos que ha encaixat dos gols més. El primer de l’Edu rebent un passi interior, trencant a la mitja volta i rematant en caiguda. El mateix capità de l’Igualada ha tallat una bola 3 minuts més tard i ha habilitat un Dani que ha guanyat magníficament la posició per marcar el 4 a 9. A falta de 59 segons Borja ha reduit diferències i ha fet també el seu hat trick particular. Amb la victòria d’aquesta nit l’Igualada puja a la cinquena posició amb 27 punts. El pròxim partit serà dissabte que vé a les Comes contra el Vilanova d’un altre ex-IHC, Jordi Creus.

ELS MONJOS 5 (3/2) Salvador, Càceres, Martí, Ros (1) i Brichs, equip inicial. Sebas Moreno (1), Borja Ferrer (3), Garrido. J.R. De Moya.

IGUALADA HC 9 (3/6) R.Fernàndez, Dani (1), Navarro (2), Formatjé (1), Edu (1), equip inicial. Pelicano, Baliu (1), Rocasalbas (3). Larios.

GOLS: 1-0 Ros (m 7.16), 1-1 Navarro  (m 8.19), 2-1 Borja F.(m 14.46), 2-2 Formatjé (m 15.15), 3-2 Borja F. (m 15.46), 3-3 Rocasalbas FD (m 16.27). SEGONA PART. 3-4 Rocasalbas FD (m 2.10), 3-5 Rocasalbas FD (m 7.21), 4-5 Moreno (m 7.31), 4-6 Navarro (m 11.34), 4-7 Baliu (m 12), 4-8 Edu (m 17.32), 4-9 Dani (m 20.29), 5-9 Borja F. (m 24.07).

INCIDÈNCIES: Àrbitres Lòpez Varela i Dapena. Molta incidència en el joc amb un festival de targetes (3 blaves per Ferrer del Monjos i Pelicano i Edu, de l’IHC).

GIRONA 2 – FONTANELLAS I MARTÍ IHC 3. LES NOIES SEGUEIXEN IMPARABLES COM A VISITANTS

L’IHC femení segueix recuperant fora el que perd a casa. En aquesta ocasió les noies d’en Pirri s’han imposat (2 a 3) a la pista del Girona, fins ara segon classificat. Amb el resultat les igualadines atrapen al quart classificat, l’Alcorcon, amb 30 punts mentre les gironines cedeixen el segon lloc al Biesca Gijon i queden ara a només dos punts de l’IHC. Els gols del FONTANELLAS I MARTÍ els han fet Raquel Bernadas (2) i Laura Salvador, mentre per les locals ha marcat Adriana Gutierrez (2).

GIRONA 2

FONTANELLAS I MARTÍ IHC 3 T. Bernadas, Laura Salvador (1), Marta Soler, Elba Garreta, Raquel Bernadas (2), Judith Baldris, Aida Vera, Anna Gil, Cristina Garcia.

CERDANYOLA 8 – IHC B 3.  S´HAURÀ DE SEGUIR LLUITANT

Per la seva banda el PETROMIRALLES IHC B ha tingut un mal partit a Cerdanyola on hi ha perdut per 8 a 3 (3 a 1 a la mitja part). Els arlequinats han començat malament perque han encaixat el primer als 20 segons. Tot i que l’IHC B ha aconseguit empatar un minut després, el partit ha entrat en una dinàmica gens positiva pels igualadins en un partit que suposava el debut del júnior Diego. Els gols els han fet Nil Garreta, Aleix Vera i Moisès Cervera. El resultat suposa un petit entrebanc perque en cas de victòria els b deixaven el descens a 15 punts ( amb només 18 en joc). Ara el panorama s’ha complicat una mica perque els primers llocs que fan perdre la categoria queden ara a 8 i 9 punts. Per tant els nois de Joan Doncel hauran de serrar les dents i seguir pedalant fort.

CERDANYOLA 8 (3/5)

PETROMIRALLES IHC 3 (1/2) Diego, Nil Garreta (1), Albert Vidal, Moi Cervera (1), Aleix Vera (1), Pep Vilaseca, Oriol Garrido, Nestor Ramirez i David Carles.

Mentrestant els júniors juguen avui a la pista del Voltregà en un partit molt important en la lluita per entrar a la fase final del campionat de Catalunya de la categoria.

 

 

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *