EL CAMÍ INACABABLE CAP A LA PERFECCIÓ

L’Igualada Hc ja ha tancat la seva preparació pel partit d’aquest dissabte contra els Monjos. L’última sessió de la setmana s’ha dedicat a treballar bàsicament situacions de 4X4. Ivan Sanz disposarà de tots els seus jugadors, inclòs Ton Baliu que en paraules del segon entrenador Francesc Monclús està “perfecte“.

De fet l’equip haurà d’estar perfecte si vol treure un bon resultat del pavelló de l’Avinguda de Cal Rubio sense número. Una pista de parquet on aquest equip, fundat l’any 1964 i liderat per un mite de l’hoquei igualadí com David Càceres, lluita per intentar mantenir la categoria aconseguida la temporada passadaper primera vegada a la seva història.

Dissabte serà un dia intens per l’IHC. Si el primer equip juga a 2/4 de 9 del vespre als Monjos (arbitratge de J. Lòpez i Dapena), el FONTANELLAS I MARTÍ IHC es desplaça Girona (7 de la tarda amb arbitratge de Marc Soler) per enfrontar-se al segon classificat de l’Ok lliga femenina. I el PETROMIRALLES IHC B juga a 2/4 de 9 del vespre al pavelló del carrer camèlies contra Cerdanyola, en un partit que podria permetre fer un pas gairebé definitiu per la permanència. Finalment bona part dels integrants del B jugaran 24 hores després amb l’equip júnior a Sant Hipòlit de Voltregà on intentaran fer un pas més per entrar als Campionats de Catalunya.

Mentrestant aquest divendres es fa el funeral per l’ex-jugador i ex-entrenador Freddy portella. La cerimònia tindrà lloc 10 minuts abans de les 10 al tanatori Sancho d’Avila de Barcelona, Sala 20.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *