VOLTREGÀ 3 – IHC JÚNIOR 4. A 3 PUNTS DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA

Foto D. Figueras

Per primera vegada ajornem la tradicional anàlisi post-partit de cada dilluns del tècnic de l’Igualada HC, Ivan Sanz (segur que el mister hi estarà d’acord)per explicar en tota la seva dimensió l’important victòria d’aquest diumenge dels júniors a la pista del Voltregà per 3 a 4. Amb aquest resultat els nois de Joan Doncel queden a una sola victòria de classificar-se pel campionat de Catalunya. De fet ho podrien haver aconseguit unes hores més tard si el líder el Tordera hagués seguit la seva trajectòria triomfal i hagués derrotat el Caldes. Al final 3 a 2 i primera derrota dels maresmencs (fins ara només havien empatat un partit) que han pagat l’excés de minuts ja que els mateixos jugadors havien jugat abans amb els equips de Primera Espanyola i Nacional catalana. Aquest resultat ha impedit que la classificació per la fase final fos ja matemàtica i ara els júniors afronten 3 matx-balls a la recerca de 3 punts que els farien ja finalistes. La primera oportunitat serà aquest dimarts a les 10 en un partit ajornat contra el mateix Tordera o a la final que els arlequinats jugaran a casa contra el Caldes, l’altre aspirant a la classificació.

PARTIDÀS EN MAJÚSCULES

Així ha definit el partit dels igualadins un dels jugadors que ha participat en la victòria al Victorià Oliveres de la Riba. David Carles ha utilitzat paraules tenyides d’entusiasme per explicar el joc del seu equip. ”  Ha sigut un PARTIDÀS en majúscules, bestial, brutal!!!!! .

De fet l’IHC ha dominat durant tot el partit però el Voltregà ha creat problemes amb el tir exterior (dos gols han arribat precisament així). Els arlequinats han començat molt bé, han marcat ja al primer minut del partit. El 0 a 1 s’ha mantingut així fins la mitja part, tot i que l’IHc ha disposat d’oportunitats per haver ampliat el marcador.  L’àrbitre ha perjudicat un pèl els de Doncel amb els penalts, n’ha pitat 3, però el gran Làrios n’ha aturat dos.

La segona part ha començat com la 1a però a l’inrevés. Ha estat el Voltregà qui ha marcat. L’1 a 1 s’ha mantingut invariable fins al minut 15. Els locals han aprofitat  un contraatac per posar-se per davant en el marcador. Amb el 2 a 1 els igualadins no han afluixat i han aconseguit remontar fins al 2-3, amb un autèntic festival d’hoquei. Sens cap mena de dubte han jugat el millor partit de la temporada.

Malgrat l’exhibió de joc, a falta de 5 minuts el Voltregà ha tornat a empatar però els júniors de l’IHC han sabut capgirar el resultat altre cop, després d’una jugada de l’Oriol Garrido amb un xut creuat al 2n pal.  L’IHC ha aguantat els últims minuts sobretot intentant que no rematessin des de la seva pròpia pista i han aconseguit mantenir el resultat…

Al final del partit els igualadins estàven exultants. David Carles torna a fer de portaveu: He disfrutat com un nen jugant avui, veure l’equip esforçant-se així i donant-ho tot fa que ho tinguem molt i molt bé per ser d’aquí 3 setmanes a Olot, ha estat, en tota regla un partit de traca i mocador, bestial!!!!!!!!!!!!!

VOLTREGÀ 3 (0/3)

IGUALADAHC 4 (1/3) Larios, Aleix Vera, Pep Vilaseca (1), Oriol Garrido, Eric Vives (1), Arnau Figuerola, David Carles (1) i Diego.

Gols: 1-0 (David), 1-2 (Pep), 2-3 (Eric) i 3-4 (Uri)

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *