PRIMER MATX BALL PELS JÚNIOR DE l’IHC

El primer equip de l’IHC torna als entrenaments aquest dimarts en la primera de les 3 sessions de preparació de la setmana. En l’horitzó el partit de dissabte contra el Vilanova. Un cop acabi l’entrenament d’avui els d’Ivan Sanz podran quedar-se a donar suport a l’equip júnior que juga la primera de les 3 opcions que té per obtenir de manera matemàtica el passaport pel campionat de Catalunya. L’equip que entrena Joan Doncel s’enfronta al primer classificat (i imbatut fins diumenge) el Tordera, un dels principals candidats al títol, en un partit ajornat. Els júniors ja han avançat en tots els mitjans al seu abast (comptes de Twitter i de facebook) que s’hi deicxaran la pell i demanen el màxim suport dels aficionats per intentar deixar enllestida la classificació en aquesta primera oportunitat sense haver d’esperar la visita del Caldes (l’altre candidat) també a les Comes.

I.SANZ: ESTIC CONTENT DE LA REACCIÓ DE L’EQUIP A LA SEGONA PART

P- Ivan, dissabte va ser un partit més boig de l’habitual,no?.

I. SANZ- Si. Vam tenir molts problemes amb el seu joc interior. Ens va costar molt controlar Ros, Brichs i Ferrer, especialment a la primera meitat. Sabíem que el Monjos és un equip que crea molt perill en atac, que té molt bon joc interior i un gran organitzador de joc com és Càceres. La primera part vam tenir molts problemes en defensa. A la segona vam aconseguir fer alguns reajustaments al darrere i els vam poder controlar una mica millor.

P-  Els gols a pilota aturada van ser totalment decisius.

I.SANZ- Si, va ser un element decisiu. Vam tenir un encert del 100%, amb Rocasalbas que va estar perfecte. I després, també Roger Fernàndez va aconseguir detenir tot els que ens van marcar en contra, 5 en total. Sabem que és un aspecte molt determinant i hem de seguir treballant per aconseguir un alt percentatge d’encert.

P- Dèieu que s’havia de jugar sempre amb la intensitat del partit contra el Barça. De moment vàreu passar la prova. De jugar contra el primer a fer-ho contra l’últim (i guanyar-lo).

I.SANZ-   Com et deia, a la primera part ens va faltar un punt de concentració, d’intensitat, de solidaritat, d’esforç… sobre tot en defensa. A la segona part vam millorar tots aquests aspectes. Vam fer millor les coses i vam aconseguir els 3 punts. Hem d’aprendre  d’això i ser conscients que hem de mantenir aquesta intensitat els 50 minuts, ja que un altre dia si no començem bé ho podem pagar. De tota manera vam fer una bona segona part i estic molt content de la reacció de l’equip. 3 punts més i a seguir treballant dur per millorar.El nostre únic objectiu ha de ser superar-nos dia  adia.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *