IHC JÚNIOR 3 – TORDERA 0. JA SOM A CAMPIONATS !!!

Foto A. Vidal

Els júniors de l’Igualada HC seran per tercera temporada consecutiva al Campionat de Catalunya (que aquest any se celebraran a Olot). Els arlequinats ho han aconseguit a la primera, imposant-se en un gran partit al líder del grup, el Tordera, que ja estava classificat  ( igual que també ho estan el FC Barcelona i el GEiEG). Un èxit absolut, per tant, del planter de les Comes.

El partit ha començat molt travat com ja es preveia. El Tordera ha defensat pràcticament tota l’estona en zona. Això ha dificultat un pèl la circulació de bola dels igualadins que han hagut d’utilitzar el recurs del tir exterior.  Precisament, després d’una bona circulació de la bola, l’Aleix Vera ha aixecat i picat la bola dins l’àrea i ha marcat el primer gol del partit. Amb l’1 a 0 s’ha acabat la primera part.

OLOT MÉS A PROP

A la segona els de Joan Doncel han sortit amb la mateixa intensitat, intentant fer mal des del perímetre. La realitat és que els júniors  han dominat tot el partit i en defensa han estat molt bé, no han arribat a les 10 faltes i els visitants només els han creat un parell d’ocasions clares (ben resoltes per un Larios que haurà de “portar pastes”, obligació de tot porter que aconseguiex deixar la porteria a zero ).

El 2-0 ha arribat després d’una diagonal cap dins de David Carles,  que ha llençat rapidíssim, la bola ha sortit disparada per sota el travesser i el porter no ha tingut temps de reaccionar. Amb el 2-0, els jugadors del Tordera han  anat a buscar una mica més als igualadins buscant escurçar distàncies. Però tot el contrari.  Després d’una mala pressió a la cantonada, David Carles s’ha esmunyit pel mig, i amb un ganxo llarg (després de la sortida del porter) ha marcat a plaer, a porteria buida. Era el 3-0 que deixava el partit sentenciat. L’IHC ha  jugat els últims 4 minuts amb posessions llargues i el partit ha acabat amb un 3 a 0 que donava ticket per Olot.

IGUALADA HC 3 (1/0) Isaac Larios, Aleix Vera (1), Pep Vilaseca, Uri Garrido, David Carles (2), equip inicial. Eric Vives, Edgar Peralta, Arnau Figuerola i Diego Toro

TORDERA 0 (0/0)

GOLS:  (1/2): 1-0, Aleix Vera. SEGONA PART.  2-0 David Carles, 3-0 David Carles-

INCIDÈNCIES

Bona  entrada a les Comes. A les grades tots els jugadors de l’equip de veterans, molts nois de la base i una nodrida representació del club. Al final del partit els jugadors destacaven l’èxit de tornar a estar entre els millors equips de Catalunya. “Ara d’aquí poc anirem a Olot, on de segur ho donarem tot, ens hi deixarem la pell. No podem fallar a la gent que confia en nosaltres!!!!  (D.Carles). L’any passat els júniors (aleshores alguns d’ells encara juvenils) van donat la sorpresa i van accedir a les semifinals. Allà van pagar l’esforç  acumulat i no van poder accedir a la final. Ara hi van a acabar la feina: “L’any passat no la vam poder acabar perque ens van faltar les piles. Aquest any les portem ben carregades. Em sembla que avui no podem dormir!!”

Mentrestant una estona abans que arrenqués aquest trascendental partit dels júniors l’equip que els espera per construir el futur (l’equip sènior de l’Ok Lliga) ha fet el primer entrenament de la setmana. Amb tots els jugadors en perfectes condicions, els d’Ivan Sanz han fet una sessió bàsicament d’aspectes d’atac.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *