ÈXITS DE L’HOQUEI BASE DE L’IHC

El planter de l’Igualada HC està d’enhorabona. A la classificació de l’equip júnior pel campionat de Catalunya (per 5ena temporada consecutiva)hi hem d’afegir la de l’equip aleví que també jugarà el campionat de Catalunya de la categoria que es disputarà els dies 27,28 i 29 d’abril a Vilaseca. Aquest equip és aquell que va quedar campió de Catalunya a les Comes (ara fa dues temporades) i que no va tenir la possibilitat d’ampliar el seu domini al campionat d’Espanya perque en aquesta categoria no es disputa. Per tant dos èxits que porten satisfacció als aficionats i que mereixen l’elogi dels estaments principals del club: la directiva i el primer equip de l’entitat.

EDU FERNÀNDEZ, Capità de l’IHC

Des del primer equip els enviem una més que merescuda felicitació per la classificació… Un premi al treball i a la qualitat del planter, de tots dos equips. Nosaltres ja  sabem de ben aprop del que són capaços els júniors, ja que ens ajuden als entrenaments. Ara a desitjar-los sort a tots als campionats.

MANEL BURON, president de l’IHC

La directiva de l’Igualada HC està molt contenta que els júniors per 5è any consecutiu s’hagin classificat per disputar el campionat de Catalunya. I també que els alevins hagin tornat a demostrar el seu nivell i la seva progressió, entrant també als campionats igual que van fer fa dos anys quan van quedar campions. Això demostra que el treball que s’està fent amb la base és bó. Molt bó.

Una mirada satisfeta, doncs,  cap al planter en un moment trascendental pel club vista la situació econòmica actual. De fet la directiva ha convocat als socis a una Assemblea General Extraordinària pel pròxim 17 d’abril, a la Sala d’Actes del Pavelló de les Comes. La junta vol explicar als socis la situació econòmica del club i consultar-los les sortides de viabilitat pel futur.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *