ELS PATINS MÉS GRANS OCUPEN LES COMES

Els patins han tornat a sonar a les Comes (els números més grans perquè tots els altres han seguit lliscant i frenant per la pista). Han estat dues setmanes sense entrenaments per l’aturada de la competició provocada per les dues fases finals de les competicions europees (la de la Cers i la Champions). Aquest dimarts els jugadors de l’Igualada HC han tornat a la feina. Tots han arribat en molt bon estat físic. Animats i amb ganes d’afrontar amb garanties aquest tram final de la temporada . Els arlequinats tenen l’oportunitat d’aconseguir un dels objectius de la temporada. Després de les decepcions de la Copa i de la Cers ara la plantilla pot certificar la classificació per la pròxima Copa d’Europa si acaba entre els cinc primers classificats. I per fer-ho només l’equip depèn només d’ell. per davant hi ha 3 jornades i pujnts suficients com per certificar-ho. A més, són els 3 partits en els quals l’Igualada va perdre la possibilitat d’entrar en una Copa del Rei que semblava assegurada (amb només 1 punt de 9 possibles) i per tant els igualadins tindran l’oportunitat de treure’s el mal regust d’aquella ensopegada.

El primer entrenament d’aquesta fase final de l’Ok Lliga ha estat una metàfora del que hauran de saber fer els jugadors de l’IHC per aconseguir l’últim objectiu de la temporada: fer bons partits contra Vendrell, Shum i Calafell.  I per això el cos tècnic ha ideat un entrenament bàsicament amb molt de volum de partit perquè els arlequinats recuperin la finezza que tenien en pista abans d’un STOP, com gairebé sempre, molt inoportú.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *