AMB L’ESCUT DE l’IHC CLAVAT AL PIT

Igualada ha seguit vivint sensacions intenses aquest inici de setmana. Després del final de temporada de dilluns a la nit a les Comes (amb l’adeu al gran capità Edu Fernàndez i el comiat una mica més interioritzat a un equip magnífic que s’ha quedat sense futur per culpa de la crisi econòmica) aquest dimarts hem hagut de tancar una pàgina de la història que de fet no s’acabarà mai de tancar del tot.

Més de 100 persones han assistit als funerals del mític Joan Cànovas, Juanito, que s’han fet aquest dimarts al matí. A l’Asil d’Igualada s’hi ha vist molta gent d’hoquei. Ex-jugadors històrics de l’IHC com Fillat, ex-presidents de l’IHC com Bartrolí o Ollé, ex-directius en diverses juntes com Casanovas o Aribau. L’Igualada HC, que ha participat del funeral amb  una corona de flors, ha estat representat per l’actual president Manel Buron, per la vicepresidenta Meritxell Botet, per la directiva Anna Brunet, pel capità del primer equip masculí  Eduard Fernàndez i per l’entrenador del Catalana i del júnior Joan Doncel.

A la seva homilia el capellà ha fet referència a la relació intensíssima que en Juanito ha tingut amb l’hoquei al llarg de tota la seva vida i al fet que dilluns, a l’inici del partit contra el Shum a les Comes, es va fer un minut de silenci en la seva memòria. De fet Joan Cànovas ha estat enterrat amb la insignia de l’Igualada HC al pit.

Davant d’un adeu definitiu i inevitable com aquest els altres que s’han produit aquest dilluns poden esperar unes hores a ser explicats (entre d’altres coses perque més que un adeu tots somniem en que sigui un “fins aviat”). Per tant demà us oferirem les sensacions d’alguns dels protagonistes d’un partit “final d’etapa” curull  d’emocions.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *