I.SANZ: PER MI HA ESTAT UN SOMNI ENTRENAR A IGUALADA

Foto Oriol Sebrià.

El seleccionador femení absolut, Albert Mazon, ha fet pública la llista de 29 preseleccionades pel Mundial de Recife al Brasil. I a la llista hi ha 4 jugadores del FONTANELLAS I MARTÍ IHC: Marta Soler, Teresa Bernadas, Maria Diez i Raquel Bernadas. Les tres primeres ja s’havien estrenat amb al selecció mentre la Raquel Bernadas s’estrena en una llista de la selecció absoluta.

Mentrestant han passat 3 dies del darrer partit de la temporada a les Comes i les imatges del comiat continuen  encara gravades en la ment de jugadors i aficionats. Tot seguit us oferim les declaracions post partit d’un molt emocionat Ivan Sanz.

P- Ivan, avui hem viscut un adeu emotiu a les Comes, amb un bon partit d’hoquei.

I. SANZ- Avui, per una vegada en tota la temporada hem tingut la sort de cara o l’encert, les coses ens han sortit com volíem. Han estat dos anys durs i aquest any quan hem tingut totes les excuses per rendir-nos, per enfonsar-nos, per anar-nos-en cap a casa tots plegats, hem tirat, tirat i tirat… i bé… al final hem aconseguit entrar en Copa d’Europa i aquests jugadors…òstia, s’ho mereixen tot …. i per part meva… quan vaig començar a entrenar a base, mai en la meva vida hauria pensat que hagués tingut l’oportunitat d’entrenar l’Igualada, d’haver estat aquí 2 anys … per mi és un privilegi, és un honor, m’he deixat la vida aquí…ens hauríem merescut alguna coseta més però a vegades hi ha coses més importants que les copes o els títols … penso que el que han fet aquests jugadors en aquests últims 4 o 5 mesos té més mèrit que qualsevol copa … per mi ha estat un privilegi i un honor entrenar aquí a Igualada, amb aquest club i amb aquests jugadors… i ….

P- L’afició us ha demostrat que us està molt agraida.

I.SANZ- Com et deia. Per a mi ha estat un somni entrenar aquí. Amb jugadors d’aquest nivell, amb gent amb tanta història que s’ha lliurat… si la gent està contenta del meu pas per aquí, jo encantat. Si que et puc dir que m’he equivocat molt, moltes vegades. Això ho tinc molt clar, però me’n vaig tranquil perque des del primer dia que vaig trepitjar aquesta pista fins a l’últim que és avui m’he deixat la vida i he donat el meu millor en tot moment, m’he esforçat el que he pogut … vull aprendre de tot plegat per ser millor entrenador i millor persona però me’n vaig tranquil perque m’he deixat la vida aquí … i ningú m’ho podrà retreure..

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *