ADEU A LA LLIGA

L’Igualada HC tanca avui a Calafell una bona temporada a l’Ok Lliga que ha permés ser als arlequinats un dels 3 equips que ja tenen assegurat el passaport per la Champions per la pròxima temporada junt amb el FC Barcelona i el Noia. L’equip s’ha sabut sobreposar a les decepcions de la Copa i la Cers i a les dificultats econòmiques i ha firmat una segona volta d’altíssim nivell en la que han sumat ja 23 punts (5 més que tots els que els van aconseguir a la primera i encara amb un partit menys). L’IHC està en disposició d’igualar la millor classificació de les últimes temporades. Si manté el quart lloc actual repetiria el registre que va assolir l’equip que entrenava Francesc Monclús i que dirigia David Càceres des de la pista.

Ara, amb el mateix Monclús a la banqueta ajudant Ivan Sanz, i amb Ton Baliu i Marc Navarro compartint l’herència de la batuta del joc, l’IHC arriba a Calafell per jugar un altre “últim partit“. Després del comiat a les Comes, ara arriba un altre moment ple de sentiments amb la darrera oportunitat per una part important de la plantilla de posar-se la samarreta arlequinada.

El partit que es jugarà a les 8 amb arbitratge de Jorge Garcia i Gines Sanchez també suposarà adeus a l’altre bàndol. Al ja anunciat de Marc Coy, el màxim golejador de l’Ok Lliga que se’n va a Portugal, s’hi ha d’afegir l’inesperat d’Albert Dalmau. El porter igualadí que ja havia tancat la seva renovació amb el club s’ha trobat amb la mala sorpresa que li han comunicat aquesta mateixa setmana que no volien que continués.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *