CALAFELL 6 – IGUALADA HC 9. EL “TÍTOL” ÉS L’EQUIP

Foto Oriol Sebrià

Tots els jugadors abraçats, asseguts al terra, sobre les banquetes del vestidor, cantant aquelles melodies típiques de quan es guanyen títols … aquesta ha estat la impagable imatge del final del partit a Calafell. I és que de fet aquest ha estat l’autèntic títol, la copa desitjada d’aquest grup: l’haver mantingut l’entitat en un dels moments més complicats de la seva història. El 13-5 -8 són unes estadístiques impressionants que demostren la fermesa i el compromís d’un grup que s’ha conjurat per oblidar les difícils circumstàncies amb les que han hagut de conviure. I davant d’això no queda més que posar-se dret i aplaudir.

La celebració coratjosa d’un vestidor, que ja no podrà compartir projecte en el futur, és només una de les imatges d’aquest tancament de temporada…Les abraçades entre els jugadors fora del pavelló (i entre jugadors i aficionats)…Les fotos de pinya de tots els arlequinats davant l’afició desplaçada a Calafell amb una pancarta que donava gràcies a l’equip … els gols dedicats a la banqueta… els debuts destacats d’Isaac Larios a la porteria i de Nil Garreta a la pista (un clar homenatge d’Ivan Sanz al planter que tant ha ajudat al primer equip)… el hat trick d’un igualadí, Dani Lòpez, al bàndol rival (mai no li havia marcat al seu equip de tota la vida) (de fet 4 dels 6 gols del Calafell han estat de la factoria Les Comes, perque també ha marcat Exposito) … l’adeu de regust amarg d’un altre igualadí, Albert Dalmau, que no ha arribat a jugar ni un minut a la porteria del Calafell … flaishos d’un partit que tanca una época i del qual el que menys importa és el resultat.

Al final han estat 15 gols en un enfrontament obert, sense execssives prevencions defensives, i amb molta anada i tornada. La primera meitat ha acabat amb un ajustat 4 a 3. A la segona ha entrat a la porteria Isaac Larios que ha ofert una mostra de les potencialitats que té de cara al futur. Garreta també ha diposat de força minuts, 13, i ha fet una assistència de gol i ha llançat una FD que el porter local, Montoya, ha pogut aturar. la golejada ha permés que puguessin marcar tots els jugadors que ja han anunciat que no seguiran la pròxima temporada al club. Entre ells Edu Fernàndez, el gran capità, que ha fet el seu últim gol, de moment, amb la samarreta arlequinada, al minut 16 de la segona part, desviant una assistència exterior del deburant Nil Garreta, tota una metàfora dels nous temps. I també ha marcat un dels estandarts del nou IHC, Ton Baliu, i per partida doble. Tot un missatge pel futur.  

Per tant, dia d’adeus i també d’esperances pel futur, amb la Champions com a gran premi per un equip que ja ha escrit el seu nom en la història de l’IHC.

CALAFELL 6 (4-2 )Andreu,Exposito (1),Vergés, Pujadas, Coy (1), equip inicial.  Dani Lòpez (3), Romeu (1), Aragonés, Ortoll, Albert Dalmau.

IGUALADA HC 9 (3/6) Roger Fernàndez, Ton Baliu (2), Marc Navarro, Edu Fernàndez (1), Ferran Formatjé (1), equip inicial. Dani Rodriguez (1), Raül Pelicano (2), Roger Rocasalbas (2), Nil Garreta, Isaac Larios.

GOLS: 1-0 Coy (0.27), 1-1 Dani (m 14.49), 2-1 Romeu (15.50), 2-2 Rocasalbas (m 16.09), 3-2 Exposito penal (m 17.19), 3-3 Ton Baliu (m 19.17), 4-3 Dani Lopez (m 23.10). SEGONA PART. 4-4 Rocasalbas (m 3.35), 4-5 Pelicano (m 4.09), 4-6 Ton Baliu (m 5.37), 4-7 Pelicano (m 7.28), 4-8 Formatjé FD (m 12.05), 4-9 Edu Fernàndez (m 16), 5-9 Dani Lòpez (m 19.08), 6-9 Dani Lòpez (m 19.54).

INCIDÈNCIES: Nombrosos expectadors igualadins s’han desplaçat a Calafell per donar suport als jugadors en l’últim partit de la temporada. Hi ha hagut nombroses mostres de comiat dins del vestidor i també fora. A la llotja el seleccionador estatal, Carles Feriche, l’ex-entrenador del FC Barcelona Joaquim Pauls i, especialment, l’ex-entrenador de la primera lliga de l’IHC, Roc Mestres.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a CALAFELL 6 – IGUALADA HC 9. EL “TÍTOL” ÉS L’EQUIP

  1. Anna diu:

    Gran equip, grans persones, grans company !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *