FRANCESC MONCLÚS, NOU ENTRENADOR DE L’IGUALADA HC

Finalment s’ha aclarit una de les grans incògnites del futur de l’IHC, el nou entrenador que substituirà Ivan Sanz a la banqueta arlequinada. Al final l’elegit ha estat Francesc Monclús, fins ara segon entrenador del primer equip. Aquesta serà la segona etapa de Monclús al front de l’equip. Ja el va dirigir ara fa 7 temporades (2005-2006 i 2006-2007) quan va signar la millor classificació dels últims anys (un quart lloc que només s’ha aconseguit igualar aquesta temporada).

Monclús, que s’ha mostrat molt il.lusionat amb l’oportunitat, seguirà comptant amb el mateix cos tècnic, amb Martí Compte com a fisioterapeuta i David Figueras i Antoni Esteban com a delegats. El president del club Manel Buron ha reconegut que s’ha parlat amb alguns altres entrenadors però que s’ha considerat que l’opció Monclús era la millor pel fet de ser de casa i de conèixer molt el club. Sobre els jugadors que han de formar el nou projecte no s’han pogut donar noms, algunes operacions encara s’estan negociant, però si que s’ha avançat que serà un equip 60 0 70% igualadí. A l’espera de concretar la plantilla (que és quan us oferirem una entrevista més extensa amb Francesc Monclús) el nou mister igualadí ha volgut enviar un missatge a l’afició a través de la mevaweb:

“Estem davant d’un nou projecte i no per ser nou deixarà de ser esperançador. El que tinc clar és que la gent que estarem al capdavant farem tot el que estigui a les nostres mans perque els aficionats, la gent de l’hoquei d’Igualada i, en definitiva, tot el teixit esportiu de la ciutat, pugui gaudir i sigui un punt de referència per tots. I no parlo només del rendiment que pugui donar l’equip, sino sobre tot de la implicació, treball, esforç, compromís… Si més no aquest serà el principal objectiu. I per part meva… simplement un plaer poder seguir treballant per l’IHC”

CONTRA VILANOVA, CALAFELL I SHUM A LA COPA ESPORTS PENEDÉS

Aquest divendres s’ha fet el sorteig de la segona edició de la Copa Esports Penedès. L’Igualada ha quedat enquadrat en el grup A amb Vilanova, Calafell i Shum, amb la particularitat que els igualadins no competiran per accedir a la Final a 4 ja que el mateix cap de setmana en que es disputa la fase final els arlequinats prenen part en un torneig internacional a França. D’aquesta manera els altres 3 equips es diputaran les dues places que donen accés a les semifinals. L’IHC jugarà la copa estrictament com el que és un torneig de preparació de pretemporada. A l’altre grup, el B, s’hi trobaran Noia, Vilafranca, Reus i Vendrell. I aquestes són les jornades de competició:

GRUP A

1ª jornada Vilanova-Calafell i IHC-Shum

2ª jornada Calafell – Shum i IHC-Vilanova

3ª jornada Vilanova – Shum i Calafell – IHC

GRUP B

1ª jornada Noia-Vilafranca i Vendrell-Reus

2ª jornada Vilafranca-Reus i Vendrell-Noia

3ª jornada Noia-Reus i Vilafranca-Vendrell

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *