ALBERT I MARC POVEDANO, PRIMERS FITXATGES DE L’IHC 2012-2013

El nou IHC de Francesc Monclús va agafant forma. L’Igualada HC ha anunciat els dos primers fitxatges de la temporada 2012-2013. Són els germans Povedano, l’Albert i el Marc, dos productes de la inacabable factoria de les Comes que ara tornen al club després d’haver aconseguit l’ascens a l’Ok Lliga amb el Lleida Llista.

Amb la seva arribada la plantilla  ja disposa de 3 peces. Els Povedanos s’afegeixen a Ton Baliu que és la pedra angular del futur del club, el pilar sobre el que s’ha d’aixecar tot el nou projecte. Ara falten concretar la resta d’incorporacions, probablement fins a un total de 5 més, que junt amb el suport imprescindible de l’Igualada B formaran l’equip que tindrà el repte de defensar la samarreta arlequinada la próxima temporada.

La mevaweb arrenca amb els germans Povedano les entrevistes als nous jugadors de l’Igualada HC per la pròxima temporada.

ALBERT POVEDANO I GUITART

02/09/1987 Igualada

1’80m      83 kg

Equips: IHC, Capellades HC (3 temporades), Lleida llista blava (2 temporades).

P- Albert, tornes al teu club. Com ha anat tot?. Com ha estat el procés?

A. POVEDANO-   Bé, nosaltres estavem a Lleida i faltant un o dos partits per acabar la temporada corria el rumor que l’Igualada ens trucaria. Fins i tot algun dels nostres companys recordo que ens va dir, mig rient, que quan els hi diriem que l’any que ve marxariem…. Els rumors seguien pero jo pensava que es quedaria tot amb aquests rumors. Vam acabar la temporada amb el Lleida aconseguint l’ascens i uns dies mes tard va arribar la trucada esperada. Vam anar a fer un cafè amb l’Aitor Centelles i ens va dir que l’Igualada estava interessat amb nosaltres. Jo encara no m’ho creia del tot perque que et truqui l’equip de casa teva i a més a més que aquest equip sigui l’IHC, amb tot el que representa, costa de creure. Al cap de tres o quatre dies més vam quedar amb el Manel, l’Aitor, i el Francesc al club on ens van presentar el projecte esportiu per l’any que ve i ens van dir que comptaven amb nosaltres. Això ja era real! Vam fer una segona reunió on vam acabar de posar-nos d’acord en una sèrie de temes que havíem de parlar. Vam estar valorant les dues propostes (tant la d’Igualada com la de Lleida) i a mesura que ho anavem parlant entre nosaltres i amb la familia i alguns amics, la balança es decantava cada vegada mes cap aquí. Al final vam dir a Lleida que l’any que ve no continuariem a l’equip, i divendres passat vam quedar amb el Manel al club per firmar definitivament.

P- Tots aquests anys has pensat que potser un dia podries tornar?

A.POVEDANO-    La veritat és que tornar a casa és el somni de qualsevol esportista, i més encara si l’equip de casa teva és l’IHC. Quan vaig acabar l’hoquei base aquí i vaig marxar a Capellades veia l’Igualada molt lluny ja que jugar a Ok lliga i a l’Igualada ho veia molt difícil. D’altra banda, aquests dos anys que hem fet a Lleida sumats amb els tres anys que vam fer a Cape ens han servit per fer-nos jugadors de hoquei i per curtir-nos molt.  Aleshores no pots evitar pensar “perque no podria tornar? ”. El lligam que tens amb casa teva és molt fort i no pots evitar pensar que potser algun dia seras tu el que tornis a defensar aquests colors.

P- Com et defineixes i que creus que pots aportar?

A. POVEDANO-    Bé, jo em defineixo com un jugador d’equip. Penso que l’equip està per sobre de tot i de tots i que s’ha de fer sempre el millor per l’equip.  Sóc un porter esquerrà per tant els jugadors hauran de fixar-s’hi bé abans d’encarar-me perque no hi estan acostumats. Penso que puc aportar nivell als entrenaments i als partits si em toca jugar, i principalment bon ambient i bon rollo amb tothom.

P-És un moment molt important en la història del club … s’hi haurà de posar tot!.

A.POVEDANO-     Si és un moment molt important pel club ja que s’ha hagut de fer un equip pràcticament nou a consequència de diversos factors. En aquests moments als jugadors que venim nous només ens queda posar-hi tot el que poguem. S’ha de treballar molt i molt ens hi hem d’esforçar i no ens podem rendir passi el que passi. Quan les condicions econòmiques passen a un segon plà, el que realment val és aquest sentiment de treball, d’unió, d’equip, d’esforç  i de defensar uns colors i un escut que estan per sobre de tot. Voldria agrair també als jugadors que aquest any marxen perque ens han donat la possibilitat de jugar la Copa d’Europa i això no passa cada dia. No se com anirà la temporada, el que puc assegurar és que treballarem i ens hi esforçarem molt per tal de donar als aficionats tot el que es mereixen.

P- El fet de tornar junt amb el teu germà encara deu fer més il.lusió no?

A.POVEDANO – Sens dubte SI. El marc i jo portem molts anys junts i ens costaria molt separar-nos. De fet, en la primera reunió que vam fer amb el Manel ja vam dir que si un dels dos no firmava a l’altre li costaria molt. És molt gran jugar amb el teu germa en un mateix equip, és d’aquells sentiments que si no els vius no els pots entendre. Per tant estem doblement ilusionats, perque tornem a l’Igualada i perque tornem junts. Ara només ens queda treballar i agrair molt a la junta perque ens han donat aquesta nova oportunitat i perque han tornat a comfiar en nosaltres.

MARC POVEDANO I GUITART

27 de juny del 1989, Igualada

75 quilos, 1’76 d’alçada

Equips : Igualada, Capellades, Lleida, Igualada

25 gols (temp 2011-2012) i 14 (2010-2011) a Primera Divisió amb el Lleida

P- Marc, ja hem sentit una mica el procés de com ha anat la vostra tornada.

M.POVEDANO- Si!,  torno al club !torno a casa meva !allà on jo m’he format tota la meva vida….. La veritat es que el proces ha estat molt maco,  jo le disfrutat molt ….ja que  quan a mi m’arriba el rumor que a Igualada es vol fer equip amb gent de casa i que potser jo estic a la llista,  la veritat és que per mi això ja va ser molt satisfactori …. i al final si!!!!!!  arriba la trucada del presi i després de parlar amb molta gent si!!!!! es fa realitat …… el  més dur d’aquest procés ha estat deixar el Lleida llista blava perque ha sigut  un club on m´han tractat com un més i això sempre els hi hauré d’agrair …… pero estic molt il.lusionat amb aquesta nova etapa a casa meva !!!!!!!!

P- Durant tots aquests anys havies deixat la porta oberta a tornar? Hi pensaves?

M.POVEDANO-  Bé, tots aquets anys he pensat en treballar dur per millorar i madurar com a jugador per tenir una recompensa que estaba segur que tard o d’hora arribaria…..i  al final ha arribat més d’hora del que m’esperava …….

P- Com és Marc Povedano?

M.POVEDANO- Com em defineixo? ……. és complicat definir-se un mateix, pero em defineixo com a un jugador molt treballador i que s’implica moltissim en el club el que està ……..crec que puc aportar treball, molta molta il.lusió , ganes de fer les coses bé i portar l’Igualada per totes les pistes amb molt de orgull……….

P- Com li dèiem al teu germà. És un moment de lluitar tots junts, eh!

M.POVEDANO-  Si, és un moment molt important per el club ja que per fi crec que pels motius que sigui,  és igual……. hi ha una junta amb ganes de fer un projecte amb molta gent de casa i crec que és el que s’hauria de haver fet fa temps …… per fi ha arribat una junta amb un parell de nassos per fer-ho………s’haura de posar de tot, és cert pero no en tinc cap dubte que així ho farem …….

P- I fer-ho amb el teu germà ho farà encara més especial, no?

M.POVEDANO-  Si, el meu germà i jo hem tingut la sort de anar a tot arreu junts … però si la veritat es que tornar a casa i tornar els dos ens fa moltíssima il.lusió ,estem molt contents i farem el posible, el que puguem, perque aquest projecte tiri endevant de la millor manera possible ………….. Deixa’m desde aquí agrair molt al Lleida llista blava per aquets dos anys que hem passat allà que com ja t´he dit abans ens han tractat com un més…….. i com no, agrair a la junta de l’Igualada la confiança que ha dipositat en nosaltres. Estem molt agraits ! Gràcies de nou i força IHC!!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a ALBERT I MARC POVEDANO, PRIMERS FITXATGES DE L’IHC 2012-2013

 1. povedanosomtots diu:

  Aitor ? quin Aitor ?
  tenim un GURU al club i no ho sabia, ufff ara ja estic mes tranquil !!!!!!
  a i per cert, si no recordo malament, el dia 17 d’abril es va decidir en assemblea general extraordinari fer un equip amb gent de casa, i han trigat mes de 2 mesos en realitzar un fitxatge, i quin fitxatge …..
  com s’acostuma a dir, a poc a poc i bona lletra o ulls que no hi veuen ……
  si ja anàvem malament, cada cop hi anem pitjor …..
  salut i sort per l’ihc

 2. agrait diu:

  Estic molt agraït de l’esforç que feu tots per seguir endavant. Enhorabona pels fitxatges! A seguir així. Ja en falten menys. Amb ganes de la temporada 2012-2013. Tinc ganes de veure els igualadins que tant temps hem esperat com reaccionen.

  No defalliu. L’esforç de 4 tios sense diners per seguir endavant és enorme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *