TON I FERRAN, EN EL CATALUNYA 8 – TARRAGONA 8

Foto J. Selva

Aquesta és época bàsicament d’hoquei de despatxos, amb els clubs en activitat frenètica per acabar de configurar els equips per la pròxima temporada. Hi ha poques oportunitats per gaudir de l’hoquei autèntic, el de la pista. Aquest dilluns a la nit n’hi ha hagut una de molt destacada, amb el partit que enfrontat la selecció nacional de Catalunya amb un combinat de jugadors de Tarragona. La selecció ha tingut cor arlequinat amb la presència de Ton Baliu (un altre cop explosiu amb dos gols marca de la casa) i del fins fa uns dies IHC, Ferran Formatjé.

El partit amb molt joc d’atac ha acabat amb empat a 8. Per la selecció nacional catalana hi han jugat Puigbí i Willy Dominguez com a porters i Gual, Jepi Selva, Esteller, Seró, Coy, Caldú i els ja esmentats Ferran i Ton. En el bàndols dels  tarragonins hi havia jugadors tant destacats com Marín, Casanovas, Vergés o Francesc Gil…

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *