SERGI PLA. TERCER FITXATGE DE L’IHC 2012-2013

L’Igualada HC ha concretat el tercer fitxatge de la temporada, el segon d’un jugador de pista. Es tracta del davanter Sergi Pla fisn ara al CP Vic. Pla és un davanter jove (26 anys) però amb molta experiència a l’Ok Lliga (porta 9 temporades a la màxima competició). No és pròpiament un golejador però és un home que fa molta feina a la pista (d’aquella que a vegades passa desapercebuda), molt ràpid, que controla com pocs tot el joc d’atac i que alhora és un gran defensor. La mevaweb ha parlat amb el nou jugador de l’Igualada HC

 

Sergi Pla Palau

Nascut a Vic 23-5-1986

1’68 d’alçada 65 quilos

Debuta a la Ok LLiga la temporada 2003-2004 (i ho fa marcant 1 gol)

 

P- Sergi, benvingut a Igualada. Com ha estat el procés del teu fitxatge?

PLA- Em va trucar fa uns dies el president, el Manel. La veritat és que no m’ho esperava. Que et truqui un equip com l’Igualada et fa il.lusió. I no hem trigat gaire a tancar-ho. És un gran lloc on jugar, ése un històric, amb el repte de la Copa d’Europa… Em fa molta il.lusió.

P- Jugar a Europa és un caramel afegit a l’atractiu del matewix club

PLA- Jugar la Champions gràcies a l’equip d’aquest any que ho ha aconseguit és un estímul. Jo ho he pogut viure amb el Vic i és una gran competició. fa il.lusió intentar fer un bon paper amb un equip jove i amb moltes ganes com el que hi haurà.

P- Com és Sergi Pla com a jugador?

PLA- Uff, Mai no agrada definir-se un mateix. Em considero un jugador treballador, ambiciós, amb ganes d’ajudar, de treballar… tant en atac com en defensa… Físicament soc petitet i potser una de les meves virtuts és la velocitat.

P- Fins ara a Vic eres una mica el noi jove del planter. Aquí seràs una de les referències. Una responsabilitat que t’agrada?

PLA- Si. A Vic hi havia jugadors de molt nivell. I jo estava una mica en segon terme. Aquí m’han dit que segurament seré un dels 3 de més pes i experiència de l’equip i que entre tots haurem de tirar del carro. Tenim ganes de donar guerra, de demostar que som un equip lluitador.

P- Com veus el projecte, tot i que encara no s’està tancant..

PLA- Si. Encara s’està tancant. Volen equilibrar el vestidor amb alguns veterans, joves i la pedrera… que m’han dit que hi ha gent molt bona. De fet jo en conec alguns. Per exemple l’Aleix Vera… a qui conec del campus de Vic i és un crack…. Hem de trobar una línia per equilibrar-ho i fer, entre tots, una bona temporada.

P- Abans en parlaves. Tu vens d’un equip gran. Com veus l’Igualada?

PLA- L’IHC és un històric. No m’havia plantejat mai de venir a un club tant importnat perque ja estava a casa i em plantejava sempre de seguir allà. Fins que arriba el moment que no et renoven i que aleshores et truqui un equip com l’Igualada és molt agradable. És un dels puntals de la lliga. Ja tinc ganes que començi.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a SERGI PLA. TERCER FITXATGE DE L’IHC 2012-2013

  1. Retroenllaç: Anoia Esports » Ros Roca continuarà patrocinant l’IHC, que ja té tres fitxatges més

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *