SETMANA DECISIVA

La directiva i el cos tècnic de l’Igualada HC segueixen les seves gestions per acabar de completar l’equip per la pròxima temporada. Les pròximes hores prometen ser intenses i abans d’acabar la setmana podrien haver-hi més notícies positives. Mentrestant el MercatOk segueix generant notícies sense aturador. I algunes d’elles tenen relació amb l’Igualada. Unes encara sense confirmació oficial (com la possible cessió arlequinada del porter del Vic, Elagi Deitg, internacional sub-21, anunciada pel club osonenc). I altres ja amb fotografia incorporada i tot. És el cas dels ex-jugadors de l’Igualada Edu Fernàndez i Roger Rocasalbas. El fins ara capità de l’IHC ha estat presentat com a nou jugador de la Vendéene, l’equip de la Rôche Sur Yon, per les pròximes 3 temporades. Per la seva banda Rocasalbas ha tingut també presentació oficial a Vic on hi jugarà la pròxima temporada després del seu pas d’un any per Les Comes.

Per acabar una bona notícia esportiva. Com explica ella mateixa al seu compte de Twitter la jugadora del FONTANELLAS I MARTÍ IHC, Judith Baldris ha tornat a entrenar-se després de la seva lesió que li va impedir de jugar els últims partits de la temporada.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *