L’IHC TERCER A LA COPA DE LES REGIONS. LES NOIES LÍDERS EN SOLITARI

Foto D. Figueres

El cansament (1400 quilòmetres en furgoneta i 4 partits , i en algun cas 5,  a les cames) ha passat factura als igualadins que s’han quedat fora de la final de la Copa de les Regions per culpa d’un gol d’or del Coutras a la primera part de la pròrroga. L’IHC s’ha deixat escapar un 2 a 4 favorable i amb un gol irregular a falta de 3 minuts (la bola alta ha picat a la paret posterior i ha tornat a entrar a pista) ha vist com el conjunt francés empatava el partit. Després el Coutras ha tingut l’encert de marcar primer i s’ha classificat per la final que han acabat perdent contra el Merignac per 6 a 3.

COUTRAS 5 – IHC 4. FORA DE  LA FINAL PER UN GOL D’OR

L’Igualada ha començat la tercera jornada en terres d’Aquitània amb A.Povedano, Marçal, Pla, Ton i Oriol Vives, com a equip inicial (després han jugat Càceres, Pove i A.Vera). I per no perdre la tradició ho han fet perdent. Marçal Casadevall ha aconseguit empatar 3 minuts més tard aprofitant una contra de Vives. Gol ha cridat a gol, i 2 minuts més tard Pla ha avançat als igualadins rematant una gran asssitència de Ton Baliu en una transició de 3×2. La diferència es podria haver ampliat al minut 9 amb un penal que el mateix Ton no ha pogut transformar. Si que ho ha aconseguit en Pove 1 minut i mig més tard caçant amb encert un rebuig del porter. L’1 a 3 era un magnífic resultat però els francesos han aconseguit reduir diferències abans d’arribar al descans. Tot semblava encaminat però hi havia un petit detall que amenaçava tempesta. El Coutras se n’anava al vestidor amb 0 faltes d’equip. L’IHC amb 6. Una demsotració d’un arbitratge casolà i deficient, que s’ha acabat convertint en decisiu a la segona meitat.

I això que al minut 2 de la represa l’IHC tornava a guanyar de 2 (Ton Baliu a passi de Càceres). El pes de les faltes d’equip ha fet que el Coutras disposés d’una FD a falta de 8 minuts que no s’ha traduit en gol. Si que ho ha fet una contra només un minut més tard. I a falta de 3 pel final, la jugada “conflictiva”: una bola alta no assenyalada, que ha rebotat a la paret de darrera la porteria i ha habilitat el 4 a 4. A la prorroga els francesos han marcat en una bola aixecada. L’IHC quedava fora de la final.

IHC 2 – ARENYS 2. TERCERS PER PENALS

El partit pel tercer i quart lloc ha enfrontat a l’Igualada a l’Arenys de nacional catalana. l’IHC ha jugat amb Elagi, Ton, Pla, Pove i Vera (en Marçal, Vives i Càceres han jugat després). L’1 a 0 l’ha fet l’Aleix Vera sortint de darrera la porteria. I abans d’arribar al descans l’Ori Vives ha marcat d’un tir creuat des de la banda dreta. Igual que havia passat en la semifinal els igualadins no han pogut mantenir el resultat a la segona part. Aledo i Cusachs han posat el 2 a 2 en el marcador. Vives ha disposat d’una FD a falta d’1 minut i 45 segons que podria haver evitat la pròrroga però no l’ha pogut transformar. De tota manera la pròrroga no s’ha jugat perque els 2 equips, molt cansats, han demanat d’anar directament als penals i al 6è l’Igualada s’ha convertit en el tercer classificat del torneig (han marcat Vives, Ton i Pove). L’organització ha atés encara una altra reclamació dels equips catalans. Com que ja havien acabat els seus partits han demanat de rebre els guardons abans que es jugués la final i així poder començar viatge de tornada. Això ha permés que l’expedició igualadina arribés a casa abans del previst, a 3/4 d’11 de la nit. Amb una copa de tercers classificats però, sobre tot, havent solidificat la unió de grup i multiplicat exponencialment el bon rotllo ja existent.

SEMIFINAL

COUTRAS 5 (2/2/1)

IHC 4 (3/1) A. Povedano, Marçal (1), Ton (1), Pla (1), Vives,. equip inicial. Càceres, Pove (1) i Aleix.

TERCER I QUART LLOC

IHC 2 (2/0) Elagi, Ton, Pla, Pove i Vera (1), equip inicial. Marçal, Vives (1) i Càceres.

ARENYS 2 (0/2)

6 PUNTS EN 24 HORES PEL FONTANELLAS I MARTÍ IHC

Més tard encara que els nois han arribat a casa les noies del FONTANELLAS I MARTÍ IHC (han agafat el vol de tornada a les 11 de la nit). Però ho han fet amb les maletes ben carregades. 6 punts que han afermat el seu liderat amb la segona victòria en menys de 24 hores. Les de Ramon Peralta s’han imposat al Borbolla (en un partit avançat de la jornada 23) per 3 a 5, tot i el cansament,  la falta d’hores de son i els desplaçaments. A la mitja part les arlequinades ja manaven per 1 a 2. Els gols de l’IHC femení els han marcat Raquel Bernadas (3), Anna Gil i  Marta Soler. Després les igualadines s’han marcat una “visita” a Casa Suso per celebrar el seu èxit doble.

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *