F.MONCLÚS: L’OBJECTIU DEL VIATGE A FRANÇA S’HA ASSOLIT AMB ESCREIG

Foto D. Figueres

3 dies, 4 partits, 1 pròrroga, 17 gols, 1400 quilòmetres …. i desenes d’anècdotes. Aquestes són les xifres d’un viatge a Aquitània que ha deixat petjada en la construcció d’un equip. Aquest és el rèdit que n’ha tret el grup segons el seu tècnic Francesc Monclús:

L’objectiu principal d’aquests 3 dies a França era el de fer grup, el de conviure junts els tres dies per tal que l’equip vagi buscant formes de cohesió que són molt difícils d’aconseguir en el dia a dia d’entrenaments. Després d’aquests tres dies els tècnics podem constatar que aquest objectiu s’ha assolit en escreig.
La part esportiva, tenint en compte el desplaçament, l’acumulació de partits i altres factors, ha quedat en un segon pla, tot i que tambe ens ha servit per crèixer esportivament parlant.  

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *