L’IHC ACCELERA A LES COMES

Com si res. Com si no s’haguessin estat 1400 quilòmetres a la carretera. Com si no haguessin jugat 4 partits en 24 hores escasses. Com si no els hagués tocat de participar en una llarga sèrie d’actes de representació… els igualadins han tornat a calçar-se els patins i han participat en un entrenament bàsicament físic. Un treball de càrrega amb peses més velocitat a pista. Després els jugadors han començat l’entrenament més tàctic, amb una atenció especial a la defensa.En tot moment els de Francesc Monclús, amb el reforç de David Carles, Aleix Vera i Pep Vilaseca,  han demostrat estar plenament recuperats de l’esforç del desplaçament a França.

De tota manera aquest dimecres l’IHC té jornada de descans per arribar en condicions al partit de dijous contra l’Alcoi, equip que s’ha mantingut a l’Ok Lliga gràcies a la renuncia del GEiEG. David Carles i Pep Vilaseca repetiran en la llista de convocats per aquest partit, el penúltim de la pretemporada (diumenge hi ha la presentació de tots els equips de l’entitat, amb el CP Vilafranca com a convidat).

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *