AMISTÓS DE LLIGA. IHC-ALCOI

Foto J. Portet

L’activitat no s’atura a l’Igualada HC. Aquesta nit el club ha fet la seva assemblea general de socis i aquest dijous el primer equip de l’entitat  rep  a l’Alcoi a les Comes (2/4 de 9), un dels rivals directes aquesta pròxima temporada a l’Ok LLiga. Serà l’últim partit dels arlequinats abans de la presentació de tots els equips de l’entitat, diumenge (el rival aleshores serà el Vilafranca dels ex-IHC Oriol Bargalló, Xus Fernàndez,  Joan Muntané o Jordi Expòsito).

Mentrestant l’Alcoi arriba a les Comes després de perdre per 2 a 1 a Vic i amb la vista posada a la seva presentació davant de l’afició al Laporta contra el Follonica italià. Els blaugranes tenen també pòsit igualadí, amb la presència de l’ex-porter de l’IHC, Jordi Mellado, que hi actua d’entrenador de porters. L’Alcòdiam, que ha tornat a l’Ok Lliga molt abans del que esperava després del descens, gràcies a la carambola del GEiEG, portarà a Igualada els seus nous fitxatges. Els principals, els catalans Marc Figa, Marc Ortells i Kílian Aguilar.

Mentrestant els tècnics igualadins van rebent bones notícies des de la infermeria. és el cas per exemple de l’Edgar Peralta, un dels valors més prometedors del planter de les Comes. L’Edgar ja ha començat la recuperació : fa bicicleta, tonificació, equilibri … i cada cop està més a prop el moment de tornar a calçar-se els patins.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *