IGUALADA HC 1 – ALCOI 4. 3 GOLS EN 70 SEGONS

La pretemporada serveix precisament per això. Per acabar de solucionar disfuncions que és normal que apareguin en un equip en procés de formació. I entre les que s’hauran d’arranjar hi ha la dels “gols seguits”. Com ja va passar a Calafell, l’IHC ha encaixat 3 gols en 70 segons (4 en dos minuts i mig) que han malmés el bon partit que els igualadins havien fet fins aleshores i que no fan  justicia a l’esforç dels jugadors a la pista.

L’IHC ha fet una bona primera part. Ha tingut diverses oportunitats però només n’ha aprofitat una. A falta de 44 segons l’Oriol Vives ha aprofitat una superioritat per targeta blava als visitants. A la segona part ha arribat el minut (minut i 10 segons) maleits. Era el minut 13 i la part malestrugada que se li adjudica a aquest número ha fet la seva aparició. I és que tot ha començat amb un deix de mala sort. Perque un remat exterior de Candanedo ha rebotat en el bessó de l’Oriol i ha descol.locat l’Elagi. Era exactament el minut 13.37. 38 segons després l’ex-júnior del FC Barcelona, Kílian Aguilar, ha rebut una bola al primer pal i ha marcat el segon. I el tercer encara ha trigat menys a arribar. Concretament 26 segons. Gol de Lòpez al contratac. L’hemorràgia s’ha acabat amb l’1 a 4 que Figa ha aconseguit de FD per 10 faltes d’equip. 2 i 26 segons després, l’1 a 0 s’ha transformat en l’1 a 4.

L’IHC ha tingut oportunitats per reduir diferències: 2 superioritats a la segona part, 2 FD (aquí també hi ha hagut mala fortuna perque en Pove n’ha enviat una a la creueta) i 1 penal. No hi ha hagut manera i la victòria se n’ha anat cap al Pais Valencià.

IHC 1 (1/0) Elagi, Marçal, Ton Baliu, Pla i Càceres, equip inicial. Pove, D.Carles, Vilaseca i O. Vives (1). A. Povedano.

ALCOI 4 (0/4) Luzon, K. Aguilar (1), Ortells, Candanedo (1), Perez, equip inicial. Figa (1), Lopez, A. Aguilar, Aceituno.

GOLS: 1-0 O.Vives (m 24.16). SEGONA PART. 1-1 Candanedo (m 13.37), 1-2 K. Aguilar (m 14.01), 1-3 Lopez (m 14.27), 1-4 Figa (16.04)

INCIDÈNCIES. Pràcticament un centenar d’aficionats a les Comes. L’àrbitre Ignasi Galan. 18 faltes d’equip per l’IHC, 11 per l’Alcoi. Aquest divendres el júnior de l’IHC juga contra el Caldes. Dissabte el nacional es desplaça a la pista del Congrés.

PRESSUPOST DE CONTENCIÓ

El pressupost d’aquesta temporada de l’IHC és de 360 mil euros segons va informar la junta directiva a l’assemblea general. La partida que més s’ha reduit és la del primer equip que s’ha rebaixat de 78 mil euros. La temporada anterior es va tancar amb un dèficit de 42 mil euros, tot i que una part important d’aquesta xifra, 41 mil es van utilitzar per fer front a pagaments endarrerits del club. Segons la directiva el dèficit real, de funcionament hauria estat de només 1000 euros.

La directiva també va donar diverses explicacions esportives:  Des de les negociacions amb Carlos Figueroa fins a la composició de les plantilles dels 3 equips sèniors de l’entitat i també del patinatge artístic amb 3 noies en categories i per primer cop una, Marta Brossa, al nacional infantil.  També es va fer un balanç dels resultats de la temporada anterior, destacant el quart lloc de l’equip de l’Ok Lliga masculina, el tercer de les noies del FONTANELLAS I MARTÍ IHC, la participació dels equips júniors i aleví al campionat de Catalunya.

Finalment la directiva va agrair la col.laboració de tots els que treballen pel club en especial als patrocinadors ROS ROCA, TRADEGRUP, FONTANELLAS I MARTÍ IHC, als patrocinadors de la base Embalatges Wallter i Molí Blanc Hotel i als espònsors tècnics Simar, Elements i Reno. I finalment també l’empresa Nautalogica que junt amb Aitor Centelles han elaborat la nova pàgina web del club.

L’IHC TAMBÉ HI POSA LES MANS

L’Igualada s’ha afegit també a la campanya de suport als Moixiganguers de cara al Concurs de Castells a Tarragona del 6 d’Octubre. La mateixa Colla ha fet una crida als aficionats en la que asseguren que volen portar-hi els millors castells i fer història a la Tarraco Arena.  Anuncien diversos dies d’asaig (Dimecres dia 3 Hora: 8 a 2/4 de 10 del vespre  i Divendres dia 5 Hora: de 10 a 12 de la nit) i avançen que els que vulguin acompanyar-los al concurs tindran diversos obsequis: UNA SAMARRETA+ENTREPÀ+BEGUDA+BUS D’ANADA I TORNADA (sortida al voltant de la 1 del migdia i tornada sobre les 11 de la nit). El compromís que suposa això, segons expliquen,  és l’assistència dissabte a plaça i fent pinya i també a l’assaig del divendres anterior, on es farà el lliurament de les samarretes que permetran l’entrada a plaça. (Sense camisa o samarreta identificativa no deixen accedir-hi). Si teniu ganes de participar-hi, aprofiteu l’oportunitat que us brinden els Moixiganguers, com sempre amb el suport (i les mans) “dels de l’hoquei”.

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *