ENDOLLATS A LA DOBLE T

Foto A. Esteban

Els jugadors de l’IHC han seguit aquest divendres endollats a la doble T, treball i trempera. Els igualadins, amb el suport de Marc Muntané, Cesar Vives i Francesc Rubinat,  s’han entrenat a les Comes, amb exercicis d’1×1 i contra porter, treball de contratac i finalment sessió de partit. En el partit contra l’Alcoi l’IHC no va aprofitar les oportunitats que va tenir i no es vol que això es repeteixi diumenge en el partit contra el Vilafranca. Per cert la festa de presentació oficial de tots els equips de l’entitat tindrà un atractiu afegit, serà el primer cop que es veurà la nova samarreta de la pròxima temporada. Fins ara ha estat el secret més ben guardat de l’estiu. Els pocs que l’han pogut veure només han explicat que té un punt vintage. Diumenge es descobrirà tot.

IHC JÚNIOR 3 – CALDES 3. BON PARTIT. NOMÉS UN PUNT

Els júniors de l’IHC han fet un bon joc, amb un bon ritme i alta circulació de bola,  contra el Caldes a les Comes però, igual que als sèniors, els ha faltat acabar de rematar de cara a porta. En realitat els joves igualadins, que s’han avançat en el marcador,  han deixat que els seus rivals es mantinguessin sempre dins del partit. El Caldes, sense crear massa perill, ha aprofitat millor les seves ocasions i ha arribat a estar en aventatge dos cops (amb l’1 a 2 i amb el 2 a 3). Tant ha estat així que al final han estat els igualadins els qui han hagut de buscar l’empat amb un remat exterior del juvenil Cèsar a falta de 3 minuts (com que era el seu debut amb júniors, aquesta setmana haurà de portar pastes, com marca la tradició). Per la seva banda  el porter, Isaac Larios, ha tingut una partg del mèrit en el resultat ja que ha aturat dues FD i un penal.

IGUALADA 3 Isaac Larios, Pep Vilaseca, Èric Vives, Aleix Vera (2) i David Carles, equip inicial. Martí Dalmases, Cèsar Vives(1), Arnau Figuerola i Cesc Figuerola.

CALDES 3

GOLS: 1-0 Aleix Vera, 2-2 Aleix Vera i 3-3 Cèsar Vives.

Avui el Nacional Catalana juga a la pista del Congrés, si el temps ho permet, ja que el partit es disputa en pista descoberta.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *