DIA GRAN DE l’HOQUEI

Ha arribat el gran dia de la festa per excel.lència de l’hoquei a Igualada. El dia en que tots els jugadors i patinadors del club, des dels més petits al primer equip, coincideixen a les Comes. És el dia de la foto sensacional de tots junts al centre de la pista (2 equips sèniors i els 17 de la base). És el dia del primer partit “de veritat” a casa. I aquest any, també és el dia de la sorpresa per la nova samarreta arlequinada que defensaran els de Francesc Monclús aquesta pròxima temporada.

La presentació de tots els equips de l’entitat començarà a 2/4 de 12. El partir sènior ho farà 1 hora més tard. El rival serà un Vilafranca molt igualadí, que s’ha reforçat molt amb l’arribada de Caldú i O.Bargalló, i que, tot i que aquesta pròxima temporada jugarà a la 1ª estatal, té formes i qualitats per ser un equip d’Ok Lliga. Per tant un altre bon test de cara a l’inici de la competició oficial que cada cop està més a prop.

Mentrestant jugadors de l’IHC B arribaran molt frescos a la presentació. Aquest dissabte havien de jugar a la pista del Congrès. Una pista a cel obert. Com molt bé explicava David Carles al seu perfil de facebook, amb aquella xispa que té també dins de la pista: “…i avui amb el Nacional haviem d’anar a “jugar”, vull dir a fer rafting, a la pista descoberta del Congrés”.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *