IGUALADA HC i ALCOI TANQUEN LA QUARTA JORNADA

Partit destacadíssim avui a Les Comes, IHC-Alcoi. El partit, que tanca la quarta joranad de l’ok Lliga, començarà a 2/4 d’1 i tindrà l’arbitratge de Joan Molina i de Josep Gomez. L’expedició salessiana ha sortit d’Alcoi a les 4 de la tarda de dissabte i han fet nit a Bellaterra. Tots dos equips són conscients que el d’avui és un partit molt important perque enfronta dos rivals directes a la classificació.

L’equip sènior tindrà el plus d’alegria d’Aleix Vera que junt amb Marc Muntané són els dos convocats de la base. I és que Vera ha contribuit amb 4 gols a la victòria de l’equip júnior a la pista del Mataró. Els arlequinats han guanyat per 3 a 8 i a més del poker de l’Aleix també han marcat Èric Vives (2), Edgard Peralta i Pep Vilaseca.

Pel que fa a la resta de l’actualitat destaca que el Liceo jugarà la pròxima Lliga Europea. El CERH li ha aixecat la sanció però no la multa de 4000 euros per no haver-se presentat a la final de la Copa Continental 2011. D’aquesta manera els liceistes de l’ex-IHC Jordi Bargalló jugaran en el grup D junt amb l’Oliveirense (Portugal), Valdagno (Italia) i Geneve (Suiza) i compatiran torneig amb l’Igualada HC que torna aquest a la millor competició continental.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *