IGUALADA HC 6 – ALCOI 0. LA VICTÒRIA PERFECTA

Foto Oriol Sebrià

Els 300 espectadors que han assistit avui a les Comes han començat aplaudint per una ràpida recuperació de l’ex-jugador de l’IHC David Busquets i ja no han parat de fer-ho fins al final. I és que els jugadors de Monclús-Pont-Doncel els han ofert el seu millor partit fins ara: amb una defensa ben greixada que no ha cedit contres, amb alta circulació de bola, molt joc interior, amb atreviment en les incursions, amb tremenda efectivitat de cara a porta i amb un Elagi superb (a qui Ton Baliu ja ha rebatejat com “La Muralla”) que ha signat el seu primer zero a l’Ok Lliga. De fet el balanç del partit és extremadament positiu: 3 punts més, aquest cop obtinguts sense patiments, amb finezza ofensiva i fermesa al darrere. Si a això hi afegim que Pla i Marçal han tornat a golejar per partida doble, que l’Oriol Vives ha sumat el seu tercer partit marcant, que en Pove s’ha apuntat a la festa i ha aconseguit estrenar el seu caseller caçant un gran gol, que Baliu i Càceres tenen el joc inoculat a l’ADN (i el saben contagiar als companys), que Vera i Muntané han tingut minuts d’alt nivell … el resultat és una victòria perfecta.

L’IHC SENTENCIA EN 4 MINUTS

Els igualadins, conscients que tenien al davant a un equip que acabava de derrotar al FC Barcelona (i que ja els havia esmicolat a la pretemporada), han sortit ultramotivats a la pista. Això, i la moral que han donat les últimes dues victòries a la lliga, ha convertit als arlequinats en unes autèntiques màquines de fer hoquei. El partit s’ha començat a posar de cara quan Pla (cada cop més elèctric) s’ha inventat una gran gol amb un slàlom vertiginós en un pam de terreny, prop del pal curt de la jugada, i un llençament de bola preciosista a l’escaire. 83 segons després Pla torna a intervenir. Fa un revers rapidíssim, remata des de mitja distància, caça el rebot en Marçal davant mateix del porter, aixeca la bola i l’esmatxa a l’aire. 2 a 0 pels arlequinats. Casadevall, a més de ser una força de la natura que arriba a tot arreu i abans que ningú, està en ple flirteig amb el gol. I ho ha demostrat a l’equador de la primera meitat quan ha fet el 3 a 0 de penal (Luzon ha arribat a tocar la bola però no ha pogut impedir que acabnés entrant). El monòleg de l’IHC era constant. Oportunitats clares des de dins, des de fora, amb jugades individuals, amb joc trenat, del Ton, del Marçal (tots dos per partida triple)… una bola al ferro del Pove… Avisos que s’estava cuinant el quart. I per fi ha portat la firma de Marc Povedano. Càceres ha rematat des de lluny, en Pove ha saltat a buscar el rebot del porter i ha eviat una canonada rapidíssima que ha tocat al travesser i ha entrat a la velocitat de la llum. 4 a 0 per una primera meitat fabulosa. Un zero, per cert, que l’Elagi ha hagut de salvar quan en fred ha tret una ma miraculosa en una contra amb superioritat al minut 24 i després amb dos remats seguits a porta amb el temps ja exhaurit.

SENSE CONCESSIONS

Quedàven 25 minuts de joc i tot i l’aventatge els igualadins no han volgut tornar a passar pels patiments de les remuntades. Tot i que l’Alcoi s’ha estirat l’IHC li ha sabut donar rèplica en la justa mesura. Jugant en cap però sense cap passa enrere. Al minut 3 i mig Pla ha seguit amb els dits a l’endoll. Ha robat una bola, s’ha plantat davant del porter, ha aixecat i ha picat la bola… aquest cop la jugadassa s’ha quedat sense premi. És més en la continuació l’Alcoi ha obligat a una aturada de l’Elagi. Els visitants han tingut més opcions (com una FD que Candanedo ha enviat fora, o un 3X2 que no han aprofitat i tres tirs consecutius que han rebotat a “La Muralla”… Ha estat precisament a la “paret arlequinada” on ha nascut el 5 a 0. Atura Elagi, el Ton munta contratac i Pla l’acaba… un prodigi d’hoquei d’alta velocitat.

I mentre l’Elagi seguia amb la seva particular exhibició, l’equip sumava el sisé i definitiu amb un penal que ha tranformat Oriol Vives i que confirmava la tercera victòria de la temporada. Dimecres els igualadins tenen cita a Lloret on es trobaran 3 ex com Dani, Pelicano i Torner. I on començaran 15 dies bojos amb 4 partits (diumenge contra el Calafell a casa, dimarts a Vilanova i divendres al Palau Blaugrana contra el Barça en el primer partit de la Champions.

IGUALADA HC 6 (4/2) Elagi, Marçal (2), Ton, Pla (2) i Vives (1), equip inicial. Càceres, Pove (1), Vera i M.Muntané. A. Povedano.

ALCOI 0 (0/0) Luzón, Lopez, Candanedo, Perez i Figa, equip inicial. M.Ortells, K. Aguilar, D. Aguilar.

GOLS: 1-0 Pla (m 6.20), 2-0 Marçal (m 7.43), 3-0 Marçal penal (m 10.35), 4-0 Pove (m 21.29). SEGONA PART. 5-0 Pla (m 12.14), 6-0 Vives penal (m 21.48)

INCIDÈNCIES: 300 espectadors a Les Comes, entre ells l’ex-entrenador igualadí Albert Tarrida. A l’inici del partit els espectadors han donat suport a David Busquets amb un fort aplaudiment.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *