3 HISTÒRIES ARLEQUINADES

Els igualadins tornen als entrenaments aquest dijous, en l’única sessió de preparació pel partit de lliga europea de dissabte contra el Candelaria portugués. Mentrestant la jornada número 9 de l’Ok Lliga ha deixat la primera víctima, el primer entreenador destituit. Es tracta de Jordi Roca a qui la directiva del Shum ha cessat després de la derrota per 4 a 5 a casa contra el Lleida. Roca ja tenia un últimatum en la jornada anterior i va salvar el cap just amb la victòria a les Comes contra l’IHC per 4 a 5. Un dels noms que sonen per substituir-lo és el de l’ex-tècnic de l’Igualada Ivan Sanz.

A l’espera de l’arribada de la competició europea, l’actualitat de l’IHC s’explica en 3 històries humanes.

MARTA SOLER, UN PALMARÉS QUILOMÈTRIC

La igualadina acaba d’obtenir el subcampionat del mon a Recife , Brasil. Una medalla més en un palmarés de selecció realment impressionant: 2 Mundials, 2 medalles d’argent i una de bronze i 1 Europeu dor argents i un bronze.

M.SOLER- Estem contentes malgrat haver perdut la final. Però és una final del Mundial i arribar-hi ja és molt difícil. Amb la selecció he tingut sort d’estar amb equipassos.

P- Com et vas trobar de la lesió.

M.SOLER- Em vaig sentir bé. Amb tappings i gel després de cada partit ho anàbem portant.

LAURA BALAGUER. LLUITA SENSE DESMAI

Dissabte passat el FONTANELLAS I MARTÍ IHC va tancar la seva participació en la Copa Esports Penedès, competició ideada per cobrir el buit generat precisament pel Mundial de Recife. Més enllà del resultat el partit quedarà per sempre més com el de la tornada a la pista d’una autèntica crack, la portera Laura Balagué. 2 anys després del seu últim partit amb la samarreta de l’IHC. Van ser només 10 minuts.  Però va ser molt més que això. Va suposar una recompensa a tant temps de treball de recuperació en una lluita que encara no s’ha acabat.  

P- Laura, moltes felicitats.

L.BALAGUER- Moltes gràcies. La veritat és que vaig tenir tants sentiments junts… Molt maco… però bé. Això no vol dir res, només probavem

P- Et vas trobar bé?

L.BALAGUÉ- Si. A veure. Dissabte amb el mal tenpos ja em notava el maluc… Però a la porteria me’n vaig oblidar. Realment estic molt millor, gràcies a un tractament que estic fent. He passat de no poder dormir de dolor a entrenar sense mal.Però és una cosa realment nova i encara no sé com tinc el maluc per dins. Fins el febrer no vaig saber que tenia exactament i que només s’arregla amb una intervenció. Però com que no puc pagar-me-la, penso seguir buscant i provant tot el que pugui per estar bé.

P- Feia molt temps eh, que no jugaves

L.BALAGUÉ- Amb l’Igualada més de dos anys. Amb el Piera fa una mica més d’un any…un dia que no tenien portera.

P- Ets una lluitadora.

L.BALAGUÉ- I sort de molta gent que m’ajuda a seguir endavant lluitant per poder estar bé i poder gaudir del que m’agrada més, jugar a l’hoquei.

MARC NAVARRO. UN RIVAL QUE MAI NO HO SERÀ

Foto D. Figueras

Diumenge després del partit a les Comes la mevaweb va parlar amb el Màgic. És una entrevista a la persona més que no pas al jugador i que no recull, com és obvi, la notícia de la destitució de l’entrenador del seu equip actual, el Shum.

P- Trenquem esquemes. Per primera vegada entrevistem un jugador d’un equip rival. No directament un rival perque a les Comes no se t’hi considera. La gent deia que si s’ha de perdre millor que segui amb tu.

M.NAVARRO- Si, si. Bé. De fet gairebé jo mateix… estava jugant i quan sentia la penya cantant igualada Igualada m’estava animant perque pensava que m’estàven animant a mi. ja soc conscient que no. Que estic a Maçanet però va ser tornar a casa.

P- Com et va tot?

M.NAVARRO- La gent molt bé, l’ambient és molt maco, passa que hem començat malament i ja sabeu que són dinàmiques. Només portem 6 punts però crec que tenim equip per a més.

P- Vas venir a Igualada de camuflatge?… Ho dic per la barba.

M.NAVARRO- Si, ja ja. La veritat és que al final de la temporada passada potser influit pel Pelicano… és broma,  ja me la vaig començar a deixar. va a setmanes. Hi ha setmanes que me la trec.

P- Com veus l’IHC?

M.NAVARRO-  Bé, molt bé. Ja ho vaig parlar a final de temporada amb el Cesc.., amb el Ton. crec que heu fet un equip molt bó, amb jugadors contrsatats i que a més estan amb molta confiança. De moment l’equip ha fet el que tocava. potser contra nosaltres, jugant  acasa és l’únic que s’ha escapat però no tinc cap dubte que el projecte sortirà bé i l’IHC estarà dalt.

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *