POVE: ESTEM ON VOLÍEM ESTAR.

pove penalJa han passat Nadal i Sant Esteve però els jugadors de l’IHC disposaran encara d’alguns dies més per recarregar piles de cara a la segona part de la temporada. De fet els de Monclús-Pont-Doncel no tornaran a Les Comes fins l’any que vé. El dia 2 faran el primer entrenament del 2013. També treballaran el dia 3 i el 7 per preparar el partit contra el Noia. Tot i que l’aturada serà necessàriament reconstituent després de l’esforç majúscul que han fet els arlequinats, hi ha un jugador que segur que hagués preferit no parar. Un home que s’ha endollat als grans gols: Marc Povedano.

P- Bones festes, Marc.

POVE- Bones festes a tota la gent de l’IHC.

P- No hem pogut acabar l’any amb victòria.

POVE- Si. Els àrbitres no van estar encertats. I el Blanes va venir amb un anti-hoquei. Nosaltres vam sortir a guanyar el partit, més que no pas ells. Ens van condicionar els dos gols al començament … i els efectes de l’arbitratge, òbviament.

P- Vas fer un gran gol i aquell remat teu després de l’1 a 3 podria haver canviat el partit … però va topar contra el travesser.

POVE- Si, bé. Hi ha dies que pots estar xutant 20 vegades i no t’entra. No ens va sortir res de cara. Potser si hagués entrat el resultat hauria estat un altre. Va ser un partit difícil. En  dissabte. Al principi amb poca gent. Sense entrar en el partit ens van fer 2 gols. Et fots a remolc …  i ens va costar entrar. Però quan vam entrar vam fer més hoquei que ells… Però bé. Estem on volíem estat. Fa mal però no crec que sigui una derrota greu. Crec que hem d’estar convençuts del que hem fet i estem fet.

P- Tu acabes l’any endollat. Marcant en dos partits seguits … i amb grans gols.

POVE- Bé. Mica en mica. Jo estic content de la meva evolució. M’ha costat una mica el canvi de categoria. És obvi. Quan canvies de categoria, costa. Estic intentant ajudar al màxim a l’equip. Ofensiu com sempre, però mirant al màxim per l’equip.

P- Perspectives pel 2013

POVE- Molt bones. Tenim un equip que ningú es pensava que estariem on estem. I aquí som. Amb molt bona pinya. Molt bon grup. I expectatives?… Guanyar el màxim de punts, el màxim de partits possible per garantir la ñpermanència. I si podem, quan la tinguem assegurada, que tant de bó sigui quan abans millor, intentar aspirar una mic més amunt.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *