EUROPA COM A REGAL

tio hoquei petit petit petit petitLes festes de Nadal segueixen marcant l’actualitat de l’IHC en un moment que el primer equip de l’entitat aprofita la pausa de la competició per tenir uns dies de descans. Avui tècnics i jugadors han sabut que la fase final de la Lliga Europea ha canviat de dates. El CERH ha modificat les dates inicilament previstes, el 25 i 26 de maig, per no coincidir amb la final de la Campions League de futbol que es jugarà el dia 25 de maig a l’estadi de Wembley a Londres. La final four es disputarà el cap de setmana de l’1 i 2 de juny. Hi arribaran els equips que hagin ocupat una de les dues places per grup i després hagin superat una eliminatòria prèvia a la fase final. En la temporada del seu retorn a la màxima competició continental, l’IHC ocupa ara el liderat del grup A amb 7 punts. El FC Barcelona és segon amb 5.

En canvi no canviaran de data ni la Copa Cers ni la Copa d’Europa femenina. Per tant les noies del FONTANELLAS I MARTI IHC disputarien la final four el 4 i 5 de maig si aconsegueixen la classificació.

REGAL PEL 2013

Tant pels nois com per les noies del club,  continuar endavant en la competició europea seria una magnífica recompensa al treball que estan fent tots dos equips. Aquests dies en que els patges començen a arribar a la ciutat (i molt especialment al pavelló) serà un bon moment per demanar-los aquest regal.

De moment els arlequinats ja hauran tingut una oportunitat de fer-ho. Perque patges (fins i tot, amb patins) ja han passat per les Comes. Els “ambaixadors” dels Reis Màgics van visitar els prop de 50 nens i nenes de l’Escola de Patinatge de l’Igualada H.C que els  van rebre amb una gran sorpresa.

Els patges volien veure de primera mà com havien millorat els nens i nenes de l’Escola en la seva manera de patinar des de que van començar aquest setembre. Alguns, a la primeria, ni s’aguantaven damunt dels patins i ara ja van tot sols per la pista. Els nens van ensenyar als patges com patinaven endavant, endarrere, com giraven… i mentre patinaven els patges s’adreçaven a cadascun d’ells per parlar de les coses que havien fet bé durant l’any i les que encara han d’anar millorant (a casa, a l’escola, amb els germans o germanes…).

De tota manera la sorpresa va ser més gran. Realment doble. Perque no només van ser els patges els que van passar per Les Comes. També el Tió hi va fer una escapada i  amb l’ajuda dels estics va omplir de regals a tothom.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *