TORNA EN MARÇAL

Segon entrenament de la setmana a Les Comes, amb treball de contres i defensa. Aquest dijous hi ha prevista la sessió de vídeo setmanal per “espiaral rival. Però la gran notícia serà la presència de Marçal Casadevall que s’ha perdut les dues primeres sessions preparatòries pel cop que va rebre a la cara en el partit contra el Quevert. Serà l’oportunitat de comprobar la seva evolució i fer una previsió si podrà ser dissabte al Palau amb els seus companys (8 de la tarda amb arbitratge d’Oscar Valverde i Ruben Fernàndez).

Mentrestant el web oficial del FC Barcelona dedica un article al partit contra els arlequinats. La pàgina oficial del club blaugrana recorda que l’IHC va empatar en la primera jornada de la Lliga Europea al Palau i ho fa evident amb un títol molt gràfic: “Igualada, comptes pendents”.
El web blaugrana no estalvia elogis per l’IHC a qui qualifica “d’equip revelació a Europa (malgrat els nombrosos canvis que ha patit)  i també d’una de les sensacions de la temporada 2012-2013”. El portal del club capitalí recorda que “els igualadins han estat històricament un rival complicat pels blaugranai aprofita per repassar els precedents entre els dos equips, que qualifica de “perillosos“. El web del FCB diu que els 3 últims enfrontaments tenen resultats molt igualats: una victòria, un empat i una derrota. I arrenca pel més pròxim en el temps:El més recent, el d’aquesta mateixa temporada en què els de Francesc Monclús van arrencar un empat al Palau (1-1). Un matiner gol de Cáceres va ser suficient per complicar la vida a un FC Barcelona que va gaudir de nombroses ocasions, però que no va poder superar el porter visitant (un gran Elagi) ni la teranyina defensiva de l’Igualada”.

“La temporada passada es van trobar en dues ocasions, en els dos partits de l’OK Lliga. Al Palau, triomf del Barça (5-2) en partit jugat a Les Comes, derrota barcelonista –la primera de la temporada passada (4-2)”.

Finalment el web blaugrana explica que l’IHC, que és actualment novè classificat a l’OK Lliga i que encara té algunes “poquesesperances de ser present a la Copa del Rei que es disputarà a Oviedo de l’1 al 3 de març. “Els de Francesc Monclús haurien de guanyar al Palau i esperar que el Lloret no faci el mateix en el seu enfrontament a la pista del Moritz Vendrell i que el Voltregà, que juga a Maçanet no remunti el -5 que té d’average desfavorable.”

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *