460 QUILÒMETRES PER SEGUIR CAMINANT

L’expedició de l’IHC surt aquest dissabte a la tarda per carretera cap a Alcoi. Els igualadins hauran de cobrir en furgoneta els 460 quilòmetres que separen les dues poblacions. Una distància llarga per mantenir el camí cap al principal objectiu de la temporada.

Aquest divendres l’equip de Monclús, Pont i Doncel ha fet l’última sessió preparatòria. Tècnics i jugadors han mirat vídeos de l’Alcoi i després han fet un bon entrenament tàctic per valorar la defensa i l’atac que s’haurà  d’utilitzar al Francisco Laporta. El jugador del Nacional Catalana Nil Garreta completa la llista de convocats per aquest partit.

Per cert en partit avançat a la jornada el Vilanova ha derrotat al Noia per 3 a 1.

ALPICAT 2 – IHC NAC CATALANA 3.  NOMÉS 7 MINUTS DE PATIMENT

L’IHC B ha obtingut una important victòria a terres de Ponent contra l’Alpicat, cinqué classificat de la categoria. Els igualadins, que ja dominaven el marcador per 0 a 1 a la mitja part amb gol d’Aleix Vera, han arribat a anar 0 a 3 (amb gols del mateix Garreta i de Vilaseca) a falta de 7 minuts. En el tram final de partit els locals han escurçat diferències però els de Joan Doncel han sabut patir i s’han emportat 3 punts de manera merescuda. L’IHC obté d’aquesta manera la vuitena victòria de la temporada i arriba als 26 punts, 4 per sobre del descens.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *