ALCOI-IHC. PARTIT D’ALT QUILOMETRATGE

Febrer, neu 048Foto D. Figueras

L’Igualada HC tanca jornada al Francisco Laporta contra l’Alcoi. Els igualadins arriben al partit amb 460 quilòmetres a les cames però amb ganes de fer-ne uns quants més a la recerca d’un resultat positiu davant dels alcoians. L’expedició de l’IHC va sortir d’Igualada a 3 quarts menys 5 de la tarda de dissabte i va arribar 5 hores més tard. Els arlequinats van sopar tot mirant el Barça-Sevilla de futbol i han mirat de recuperar forces de cara a un partit de màxima exigència, per la trascendència que tenen els punts pels dos equips. L’Alcoi-Igualada HC es juga avui a les 12 del migdia amb arbitratge de Sergi Mayor i Lluis Delfa.

Aquest és un diumenge ple a Les Comes. Les noies del FONTANELLAS I MARTÍ IHC reben al Borbolla (2/4 d’1 amb arbitratge d’Artur Pedrós) en partit avançat a la jornada número 23 de l’Ok Lliga femenina.

Els júniors A, per la seva banda, tenen tot un clàssic. En un avançament dels quarts de final de la Copa del Rei IHC i Barça es veuen les cares a les Comes en un dels partits més atractius de la categoria.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *